15-16 bin TL hazır sistem önerisi

Yani ben sadece beyaz kasa içi siyah olabilir RGB olabilir benim için sıkıntı yok beyaz kasa sadece 15-16k ya monitör lü böylw istemiştim.Çıkar mı ?
Aslında yine tam 16k olmuyor. Bütçenizi biraz aşıyor ama birkaç bin lira daha çıkarsanız iyi bir sistem olur sizi üzmeyen. Dediğim gibi Zvack hocam da zaten attı parçaları onlara bir bakın. Bazılarının renklerini değiştirirsiniz isterseniz daha uyguna gelir bu şekilde.

Aslında yine tam 16k olmuyor. Bütçenizi biraz aşıyor ama birkaç bin lira daha çıkarsanız iyi bir sistem olur sizi üzmeyen. Dediğim gibi zvack hocam da zaten attı parçaları onlara bir bakın. Bazılarının renklerini değiştirirsiniz isterseniz daha uyguna gelir bu şekilde.

Ya ben baktım dediğim gibi monitör Hz'si 75'ten yüksek olsun yeter 100-150 FPS yeter hazır olsun kasa sadece beyaz olsun diğer her şey siyah olsun monitör de siyah olsun hadi.

Bu sistemde 5600 secip kasayi orada en ucuz olan beyaz kasa sectiginde ve PSU MSI yaptigonda 17500 TL oluyoe PSU dustugunde 16.300 gibi fiyat yani en az 1000 TL yukseltmen gerek butceni.
Ki bu sadece kasa için olan fiyat. Bir de buna monitör gelecek. 75 Hz 1 Ms Acer monitör gelir o da 2400 falan. 144-165 ise 4k falan. Yani...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı