15-16 bin TL telefon önerisi

Bütçe
16000

swafroyal

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 15 Pro Max kullanıyorum. Memlekette telefon uçurumdan düştü kayboldu. Tekrardan öyle güçlü bir şey alacak güçte değilim. 15-16 bin bandında beni en kötü 2-3 sene sorunsuz götürebilecek cihaz aramaktayım. Önerilirinizi bekliyorum. 256 GB olursa güzel olur. Fotoğraflarım yedeklerde çok fazlasıyla var, kronik anakart sorunlu cihazlar varmış sanırım Redmi 13 Pro gibi. Görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

256 GB zorunlu ise;
Biraz artarsa 256 GB olarak bu var.

Artmazsa 256 GB olarak bu.

Son düzenleme:
Sıfır takıntın yoksa Teknosa da yenilenmiş iPhone X ya da 11 alabilirsin hem 1 yıl garantili oluyor iade edebiliyosun memnun kalmazsan.

Sıfır olması şart mı? İkinci el üst seviye cihazlar da bulunabilir bu bütçeye diye düşünüyorum.

Dönüşleriniz için teşekkürler Android hiç kullanmadığım için bu fiyat bandında ikinci el olarak hangi cihazlar var bilmiyorum takıntım yok sıfır için şu an için iPhone X veya 11 gibi güncellemesi bitmiş olan cihaz almak mantıksız geliyor ileride zaten iPhone tekrar alacağım dediğim gibi işimi görsün kasmasın isteğindeyim.

Dönüşleriniz için teşekkürler Android hiç kullanmadığım için bu fiyat bandında ikinci el olarak hangi cihazlar var bilmiyorum takıntım yok sıfır için şu an için iPhone X veya 11 gibi güncellemesi bitmiş olan cihaz almak mantıksız geliyor ileride zaten iPhone tekrar alacağım dediğim gibi işimi görsün kasmasın isteğindeyim.

A54 ve A55'in kasacağını hiç sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı