15-17 bin TL sistem önerisi

Bütçe
17000

DayWın

Centipat
Hocam merhaba. 16 17 bin TL sistem önerisi isteyeceğim. Aklımda i5 12400F RTX 3060 eagle 12 GB bir sistem var bu fiyata daha iyisi var mı? Monitör dahil değil ve AMD'nin işlemci ve ekran kartından uzak durmayı düşünüyorum.

Hocam merhaba. 16 17 bin TL sistem önerisi isteyeceğim. Aklımda i5 12400F RTX 3060 eagle 12 GB bir sistem var bu fiyata daha iyisi var mı? Monitör dahil değil ve AMD'nin işlemci ve ekran kartından uzak durmayı düşünüyorum.

Hocam AMD'nin işlemcilerinden problem yaşamazsınız o konuda rahat olun ekran kartındanda sorun azaldı diye duydum ona kesin bir şey diyemem ama işlemcileri sorunsuz.

Sırf intel diye o para verilmez 3060'

Sırf intel diye o para verilmez 3060'a.
Hocam daha cok FPS oyunları oynadığım için Erkan kartı 3060 yapıp 5600x yapsam cok farkedermi

Arkadaş AMD'nin ekran kartından uzak durmayı düşünüyorum diyor AMD sistem atıyorsunuz adama. Bir de attığınız sistem adamın bütçesini de aşıyor diğerlerine dislike atıyorsunuz XD

Arkadaş AMD'nin ekran kartından uzak durmayı düşünüyorum diyor AMD sistem atıyorsunuz adama. Bir de attığınız sistem adamın bütçesini de aşıyor diğerlerine dislike atıyorsunuz XD
3060Ti alıp pişman olacağına bal gibi 6750XT var pişman olmaması için attım.Bütçe 800TL aşması sorun teşkil edecek bir Mevla değil.Ve attığın sistem 16300TL'yi asla hak etmiyor.1 yıl sonra VRAM den dolayı oyunuma drop giriyor dememek için 6750XT almalıdır.Sayın @DayWın fanboyluktan çıkıp realist seçeneklere odaklan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı