15-17 bin TL sistem önerisi

Bütçe
17000
Hocam o anakart çok iyi değil yalnız.
B550 seçilerek alınabilir fakat bütçe 1.6k aşıyor ama hayatının en mantıklı hareketi olur 8GB VRAM'li DLSS3.0 desteklemeyen ve jenarasyona baktığın zaman 3 yıllık bir kartı almak cahilliktir.Diğer tarafta FSR3.0 alacak,Kas gücü oyun performansı çok daha iyi olan, VRAM den kısılmamış bir 6750XT var.Ha ben fanboyum derse konu sahibi 3060Ti alsın ama dediğim gibi 1 yıl sonra VRAM den dolayı kasma yaşarsa gelip burda ağlamasın.

3060 Ti alıp pişman olacağına bal gibi 6750XT var pişman olmaması için attım. Bütçe 800TL aşması sorun teşkil edecek bir meblağ değil. Ve attığın sistem 16300TL'yi asla hak etmiyor. 1 yıl sonra VRAM'den dolayı oyunuma drop giriyor dememek için 6750XT almalıdır. Sayın @DayWın fanboyluktan çıkıp realist seçeneklere odaklan.

Fanboyluk yok ortalıkta. Adam onu istemiş onu atıyoruz illa zorlayamazsın adamı. Belki adam render alacak? Belki gidip video çekecek? Belki CUDA çekirdeklerinden faydalanacak başka işler yapacak?

Attığın sistem mantıklı da değil zaten. Şu sistemi alırım B550 yaparım, Ryzen 5 5600 yaparım, 1 TB SSD yaparım. Üstüne 32 GB RAM yaparım çok daha iyi olur.

Fanboyluk yok ortalıkta. Adam onu istemiş onu atıyoruz illa zorlayamazsın adamı. Belki adam render alacak? Belki gidip video çekecek? Belki CUDA çekirdeklerinden faydalanacak başka işler yapacak?

Attığın sistem mantıklı da değil zaten. Şu sistemi alırım B550 yaparım, Ryzen 5 5600 yaparım, 1 TB SSD yaparım. Üstüne 32 GB RAM yaparım çok daha iyi olur.
E fiyat yine benim attığım sisteme gelecek.Direk anakartı B550 yapıp alsın benim sistemi.Fanboy olduğunu AMD İŞLEMCİ istemiyorum demesinden belli oluyor sayın @DerratiX

E fiyat yine benim attığım sisteme gelecek.Direk anakartı B550 yapıp alsın benim sistemi.Fanboy olduğunu AMD İŞLEMCİ istemiyorum demesinden belli oluyor sayın @DerratiX
E tamam senin sistemde 1 TB SSD + 32 GB Ram olacak mı? +1000 TL daha fazla verecek. Attığın sistem dümdüz o fiyata iyi değil.

3060Ti alıp pişman olacağına bal gibi 6750XT var pişman olmaması için attım.Bütçe 800TL aşması sorun teşkil edecek bir Mevla değil.Ve attığın sistem 16300TL'yi asla hak etmiyor.1 yıl sonra VRAM den dolayı oyunuma drop giriyor dememek için 6750XT almalıdır.Sayın @DayWın fanboyluktan çıkıp realist seçeneklere odaklan.
Zamanında AMDnin rx 580 modelini kullandım sürekli sürücü hataları driver hataları ve arkadaşımda rx 6600 xt var ve pişman droplar ekran kartı yüzünden donmalar

R5 3600x kullanıyordum onu da i5 8400 ile takas ettim pişman değilim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı