15-18 bin TL arası oyun ve yazılım için laptop önerisi

Bütçe
18.000

QuentyTR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, hem yazilim hem de oyun ile uğraşıyorum. Oyun agirlikli olacak şekilde önerirseniz sevinirim. Bütçem 15.000 ile 18.000 arasında. Önerilerinizi bekliyorum.

Oyun için 2.el yönelmeniz gerekecektir. RTX 3050'li veya 3050 Ti'lı laptoplara bakabilirsiniz 2.el sitelerinden. Eğer masaüstü de olur derseniz toplamanıza yardımcı olabilirim.

Oyun için 2.el yönelmeniz gerekecektir. RTX 3050'li veya 3050 Ti'lı laptoplara bakabilirsiniz 2.el sitelerinden. Eğer masaüstü de olur derseniz toplamanıza yardımcı olabilirim.
Masaüstü sistemim var hocam laptopdan anlamadigim icin sordum 2. El pek düşünmüyorum elektronik sorun

Merhaba, hem yazilim hem de oyun ile uğraşıyorum. Oyun agirlikli olacak şekilde önerirseniz sevinirim. Bütçem 15.000 ile 18.000 arasında. Önerilerinizi bekliyorum.
oyun derken yeni çıkmış oyunları oynicam diyosanız 2. el bakın(GTX1650 laptoplar işinize yarayacaktır). he yüksek grafikli oynamicam daha çok yazılım diyorsanız lenovo ideapad 3 buna göz atın

2. El bir Monster buldum 13 bin TL icinde 3050 Ti var ve işlemciside iyi onu alacağım hocam teşekkür ederim sizi de ugrastirdim doktordan alacagim PC yorulmamıştır demiş alirken nelere dikkat etmeliyim var midir bileniniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı