15-18 bin TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan Efee35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 824
Ne zaman oluyor kampanyalar ona göre elimdeki para belki bir miktar artabilir.

Hocam bu sistemi 2.el olarks topladım 21700 TL yaptı şu an stokta 20000 yapıyor sanırım sıfır almak daha mantıklı. Hiç değilse gece rahat uyurum.

Belli bir süre yok, şu an bile olabilir. Eğer imkan varsa bu süre zarfında bütçeyi arttırabilirsiniz.

Ne zaman oluyor kampanyalar ona göre elimdeki para belki bir miktar artabilir.

Hocam bu sistemi 2.el olarks topladım 21700 TL yaptı şu an stokta 20000 yapıyor sanırım sıfır almak daha mantıklı. Hiç değilse gece rahat uyurum.
Kampanyalar 11 kasim gibi tarihlerde oluyor. Mesela monitor dahil sistemi 46kya aldim ben.

Kampanyalar 11 Kasım gibi tarihlerde oluyor. Mesela monitor dahil sistemi 46kya aldim ben.

Anladım hocam teşekkürler ama benim en çok korktuğum şey PC aldıktan sonra PC'den soğumak yanı sıkılırsam diye korkuyorum sizin böyle bir tecrübeniz var mı?

Anladım hocam teşekkürler ama benim en çok korktuğum şey PC aldıktan sonra PC'den soğumak yanı sıkılırsam diye korkuyorum sizin böyle bir tecrübeniz var mı?
Kesinlikle, neredeyse %100 diyebilirim. Sıkılacaksın! Oyunlar bayıyor bir süre sonra eskiden olsa hiç alma paran cebine kalsın derdimde. Şuan hesaplar değişti şimdi bilgisayar fiyatları ucuz yani şöyle ucuz eskiden 1660 ekran kartlı bir sistem 4000-5000TL idi aynı fiyata ise 125CC CG motosiklette alınabiliyordu. Şimdi bilgisayar fiyatına hiç bir şey alamazsın. Kısaca bilgisayar alınmalı köşede dursa bile hep lazım olur almazsan da çok bir şey cebine kalmayacak.

Kesinlikle, neredeyse %100 diyebilirim. Sıkılacaksın! Oyunlar bayıyor bir süre sonra eskiden olsa hiç alma paran cebine kalsın derdimde. Şu an hesaplar değişti şimdi bilgisayar fiyatları ucuz yani şöyle ucuz eskiden 1660 ekran kartlı bir sistem 4000-5000TL idi aynı fiyata ise 125CC CG motosiklette alınabiliyordu. Şimdi bilgisayar fiyatına hiçbir şey alamazsın. Kısaca bilgisayar alınmalı köşede dursa bile hep lazım olur almazsan da çok bir şey cebine kalmayacak.

Hocam bilgisayarı ben sadece oyun oynamak için değil freelancer gibi sitelere kaydolmak ve o işleri ben yapmak için heveslenerek alıyorum ama sıkılcağım bende sanırım o yüzden soruyorum herkese yani sadece oyun değil başka şeylerede yönelmek istiyorum PC de.

Arkadaşlar merhaba konuyu yeniden canladırıcam kusura bakmayın yeni konu açmak istemedim alltaki sistemi almayı düşünüyorum inceleme videolarını falan izledim hoşuma gitti açıkçası beni tatmin etti gibi FPS değerleri yaza doğru stok soğutucudan başka bir soğutucuya geçmeyi düşünüyorum malum 5600 biraz ısınan bir işlemci bu sistemin daha iyisi veya aynı emsali olup da daha iyi bulduğunuz bir sistem var mı

Son düzenleme:
Hocam bilgisayarı ben sadece oyun oynamak için değil freelancer gibi sitelere kaydolmak ve o işleri ben yapmak için heveslenerek alıyorum ama sıkılcağım bende sanırım o yüzden soruyorum herkese yani sadece oyun değil başka şeylerede yönelmek istiyorum PC de.

Arkadaşlar merhaba konuyu yeniden canladırıcam kusura bakmayın yeni konu açmak istemedim alltaki sistemi almayı düşünüyorum inceleme videolarını falan izledim hoşuma gitti açıkçası beni tatmin etti gibi FPS değerleri yaza doğru stok soğutucudan başka bir soğutucuya geçmeyi düşünüyorum malum 5600 biraz ısınan bir işlemci bu sistemin daha iyisi veya aynı emsali olup da daha iyi bulduğunuz bir sistem var mı

Selam hocam. RAMi ve depolama alanini birazcik yukseltirsek bu sistem seni idare eder bir sure.

@deffluvu 16 RAM yeterli. Depolama ise kişisel tercih bana 500 GB yetiyor kimisine 2 TB yetmiyor.

Hocam bana 500GB yeterli gelir RAM'i ileride 16*2 şeklinde yükseltebilirim.

Selam hocam. RAM'i ve depolama alanini birazcik yukseltirsek bu sistem seni idare eder bir sure.

Hocam peki 5600 işlemci yaz aylarında ısınanilir deniyor şimdilik stok soğutucu kullansam yaza doğru kule tipi veya sıvı soğutma geçsem olur mu?

Hocam bana 500GB yeterli gelir RAM'i ileride 16*2 şeklinde yükseltebilirim.

Hocam peki 5600 işlemci yaz aylarında ısınanilir deniyor şimdilik stok soğutucu kullansam yaza doğru kule tipi veya sıvı soğutma geçsem olur mu?
Olur neden olmasin. Zaten su soguk aylarda cogu zaman sogutucuya ihtiyacim olmuyo sahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı