15-20 bin TL bandında elektrogitar önerisi

Daha fazla  
İyi günler, uzun bir süredir elektrogitar çalmak istiyordum ama bu konuda ne bilgiliyim ne de tecrübeli. İlk kez çalacağım ve gitar seçimi hakkında bir bilgim yok. Şu an ortalama en fazla gitar için 15-20 bin lira çıkarabilirim. Hem gitar önerisi verip hem de biraz beni bilgilendirip yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, uzun bir süredir elektrogitar çalmak istiyordum ama bu konuda ne bilgiliyim ne de tecrübeli. İlk kez çalacağım ve gitar seçimi hakkında bir bilgim yok. Şu an ortalama en fazla gitar için 15-20 bin lira çıkarabilirim. Hem gitar önerisi verip hem de biraz beni bilgilendirip yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkürler.
Şu model:
Ve yanına da mg10 amfi alabilirsiniz:
MARSHALL MG10G 1x6.5'' 10W Combo Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024

Sıfırdan başlıyorsanız önemli olan gitarı tanımak ve çalmayı öğrenmek. Öğrendikten biraz zaman sonra zaten kendi zevkinize ve çalma biçminize göre kendi gitarınızı bulabilirsiniz.

Bu gitarı ve amfiyi önerme nedenim ise markalı ekipmanlar oldukları için daha üst bir modele geçmek istediğinizde elden çıkarmanın kolay olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı