Uçak teknisyenliği vs bilgisayar mühendisliği

Hocam hangisinden daha çok para kazanabilirsem ona ilgi duyuyorum :D, bu sektörde olduğunuz için bilgilerinizi de almak isterim. İşi tavsiye eder misiniz? İleriye yönelik mi? 2029 yılında mezun olucam, o ana kadar neler değişebilir? Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Hocam sadece para kazanmayı hedef haline getirmeyin derim. Zaten başarılı bir bilgisayar mühendisi olursanız para da kazanırsınız. Ben mesleğimi tavsiye ederim, ancak gerçekten istiyor musun ona bak.

Yeni mezun bir bilgisayar mühendisi öyle yüksek paralar kazanmaz, ama 2-3 yıl üstü tecrübesi olan bir mühendis güzel paralar kazanmaya başlar. Ama dediğim gibi hedefini sadece para kazanma hırsı yapmaman lazım. Sen kendini alanında olabildiğince geliştir, parayı zaten kazanırsın.

2029 yılında ne değişir tahmin edemiyorum. Belki ismini ilk defa duyacağımız yeni pozisyonlar açılır. Ama şu bir gerçek, bu alanda ilerleyebilmek için kendini güncel tutabilmen lazım. 2029 yılına uygun teknolojilere hakim olmalısın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı