Optik ses çıkışı olan B850 anakart önerisi

drgreen89

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar dostlar, masaüstü bilgisayarımın işlemci, anakart ve RAM 3'lüsünü değiştireceğim. Üzerinde optik ses çıkışı olan bir anakart bakıyorum. Logitech Z906 kullanıyorum. Biraz araştırdım ancak ASUS B850 ROG'larda kullanılan ses kartlarının problemli oldugunu ve seslerde cızırtılar oluştuğunu yazmışlar. Özellikle yüksek ses seviyelerinde. Bana en fazla 15000 TL'ye kadar hangi anakartı almamı önerirsiniz?
İşlemci Ryzen 7 9700X aldım. Bu işlemci ile uyum sorunu yaşamayacağım bir kart olursa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG B850-A kullanıyorum 9700X ile birlikte. Ses sorunum yok hiç de olmadı. SteelSeries 7P kullanıyordum B550-A anakart ile birlikte. Daha sonra 7P'nin ses performansı standart X kulaklıklardan farksız varsayımı ile pek kullanmadım yeni anakartta. Birkaç hafta sonra kullanacağım tuttu ve inanılmaz bir performans aldım kulaklıktan. 2 çok iyi ürünün yan yana gelmesi lazımmış ve ürünün potansiyelini anakart dolayısıyla kullanamadığımı fark ettim. ROG B850-A'dan genel anlamda da memnunum.

ROG B850-A kullanıyorum 9700X ile birlikte. Ses sorunum yok hiç de olmadı. SteelSeries 7P kullanıyordum B550-A anakart ile birlikte. Daha sonra 7P'nin ses performansı standart X kulaklıklardan farksız varsayımı ile pek kullanmadım yeni anakartta. Birkaç hafta sonra kullanacağım tuttu ve inanılmaz bir performans aldım kulaklıktan. 2 çok iyi ürünün yan yana gelmesi lazımmış ve ürünün potansiyelini anakart dolayısıyla kullanamadığımı fark ettim. ROG B850-A'dan genel anlamda da memnunum.
cevabınız için teşekkür ederim bende bu anakartı almayı düşünmüştüm

ancak bir kaç yorumda ses yongaları problemli yüksek seslerde cızırtı ve kalite bozulmaları yapıyor diye okuyunca kafam karıştı sonra bu ürüne baktım

burdan gigabyte mı bakayım onamı bakayım derken en iyisi işi bilenlere soralım diye burada konu açtım

vallaha ses konusunda araştırmadım ama Amazon.com.tr çok iyi bir indirimde kısa süresi var bir bak ben anakart almamış olsam düşünürdüm, yüksek ihtimal alc1220 vardır bu segmentte genelde 1220 koyuyor firmalar.
yanıtınız için teşekkür ederim ancak optik ses çıkışı veren bir anakart arıyorum bunda optik çıkış yok Asus Tuf da sadece 1 kartta optik ses çıkışı vardı onunda fiyatı 20K+ üzeriydi

rog serisinde ki ses yongası alc4080 diye biliyorum çok spesifik ekipmanlarda sürücü kaynaklı problemler yaşıyanlar varmış ama nadir, bende b850-e aldığım için araştırmıştım ve indirimde yakalayınca aldım, tomahawk ise önermem güzel kart ama bios kaynaklı çok fazla problem yaşayan var tomahawk serisinin b850 de ve x870inde de aynı durum mevcut, attığım ise orta segment rog serisinin bir altı tomahawk ile aynı segment bir iki farkları var elbet ama çok elzem değil.

rog serisinde ki ses yongası alc4080 diye biliyorum çok spesifik ekipmanlarda sürücü kaynaklı problemler yaşıyanlar varmış ama nadir, bende b850-e aldığım için araştırmıştım ve indirimde yakalayınca aldım, tomahawk ise önermem güzel kart ama bios kaynaklı çok fazla problem yaşayan var tomahawk serisinin b850 de ve x870inde de aynı durum mevcut, attığım ise orta segment rog serisinin bir altı tomahawk ile aynı segment bir iki farkları var elbet ama çok elzem değil.
anladım bilgilendirmen için tekrar teşekkür ederim muhtemelen asus rog b850 yi alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı