15-25 bin TL 144Hz+ monitör dahil sistem önerisi

771 Can

Decapat
Daha fazla  
Oyun için almayı planlıyorum. Hikayeli oyunlarda orta yüksek grafikte 60 100 verse de olur, yani illa full HDR falan olmasına gerek yok kısacası. Bütçe 15 25 bin arası.
Monitör de bu paraya dahil olsa güzel olur.
Olursa eğer 144,165 Hz yeter.
16 GB RAM olsun.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata sıfır sistem yok mecbur 2. ele yöneliceksiniz.

2. el RX 7600 8000 TL civarlarında. (2. elde az bulunuyor diye hatırlıyorum bulamazsan RX 5700 XT al.)

Bu fiyata sıfır sistem yok mecbur 2. ele yöneliceksiniz.

2. el RX 7600 8000 TL civarlarında. (2. elde az bulunuyor diye hatırlıyorum bulamazsan RX 5700 XT al.)

İlk başta ellerine sağlık uğraştığın için.
Şeyi soracaktım kasayı sana zahmet olmazsa bulabilir misin gerçekten hiç anlamıyorum eğer bulamazsan bana nasıl alacağımı söyle ben buluyum. Ekran kartı mecbur 2. el olacak artık herhalde.
Bir de gözüme monitör takıldıda sallanıyor demisler masanın üstünde sallanmadan mı bahsediyorlar.

İlk başta ellerine sağlık uğraştığın için.
Şeyi soracaktım kasayı sana zahmet olmazsa bulabilir misin gerçekten hiç anlamıyorum eğer bulamazsan bana nasıl alacağımı söyle ben buluyum. Ekran kartı mecbur 2. el olacak artık herhalde.
Bir de gözüme monitör takıldıda sallanıyor demisler masanın üstünde sallanmadan mı bahsediyorlar.
Hocam kasayı bende hiç anlamıyorum micro ATX uyumlu kasa lazım. @roxy1881 hocamı etiketliyim bakar konuya.

Monitör sallanan bir monitör değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı