strheberga
Hectopat
Bu sistem alındı hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun hocam. Ben de 6700xt li bir sistem düşünüyorum. 5600 5600x li sistemler bakıyordum daha önce attığın. Neden bunu aldınız fiyatı bira daha uygun gözüküyor fakat 5600 ler mi daha iyi 12400f mi bir de o h610m nasıldır bilgi verebilir misin ben de aynı sistemi alabilirim.
www.asus.com
Peki hocam bu sistemi aldıktan sonra değiştir diyebileceğin bir şey var mı? Kasası iyi değil sanırım değiştirmeli miyim ve psu iyi midir modelini bilmiyorum iyi mi ve 550 düşük kalır mı acaba?12400F ve 5600 testlerde değerler değişiyor bazı oyunlarda biri iyi bazı oyunlarda biri genelde 12400F daha iyi gibi gözlemledim ama önemli olan sistemin gelen fiyatıydı ve özelleştirme pek açık değildi. Arkadaşıma bu sistemi aldık.
Anakartıda buradan inceleyebilirsin.
![]()
PRIME H610M-A D4ï½Anakartï½ASUS Türkiye
PRIME H610M-A D4 Intel® H610 (LGA 1700) micro ATX motherboard features PCIe 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel® 1 Gb Ethernet, DisplayPort, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 2 Type-A, SATA 6 Gbps, AURA Addressable Gen 2 headers, Aura Sync, FAN Xpert 2+, Armoury Crate, and 5X PROTECTION III. PRIME H610M-A D4...www.asus.com
Var mı hocam internette bu kasanın incelemesi varsa atabilir misin?Kasası iyi değil şekil olarak bence o kadar yani geri kalan sistem fiyat performansa uygun olduğunu düşünüyorum. Oyun testlerine baktığımda istediğimiz değerleri veriyor. PSU yeterli kalır.
Tamamdır hocam sağolasın. Bir de son olarak asus dual 6700xt mi daha iyidir yoksa XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB mi daha iyidir bilgin var mı?Sanırım yok aradım bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.