Aynısına baktım hocam oyun testleride makul duruyor 2. el olarak peki daha iyisini alma şansım var mıdır ?Bakılabillir.INTEL I3 12100F - RX 6600 PULSE 8GB - H610M-HVS - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - RX 6600 PULSE 8GB - H610M-HVS - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aynısına baktım hocam oyun testleride makul duruyor 2. el olarak peki daha iyisini alma şansım var mıdır?
Aynısına baktım hocam oyun testleride makul duruyor 2. el olarak peki daha iyisini alma şansım var mıdır?
Hocam güzel değil de monitör var ve fiyat düşük GTA'yı oynatır diye dedim de ne bileyim vatanda ki aslında güzel.Attığınız PC güzel değilki hocam?
En iyisi sıfır bakmak o zaman hocam değil mi ?Var fakat iyice bir araştırman lazım benim fikrim sadece ekran kartını 2.el alabilirsiniz. Diğer parçaların 2.elleri sıkıntı çıkarabilir raminden tut özellikle güç kaynağına kadaar.
Hocam güzel değil de monitör var ve fiyat düşük GTA'yı oynatır diye dedim de ne bileyim vatan da ki aslında güzel.
En iyisi sıfır bakmak o zaman hocam değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.