15 bin TL bütçede Gigabyte M27Q3 alınır mı?

şimdi bende onu yazacaktım. aynı satıcı msi da var. pivot özelliği de yok sanıyordum ama var sanırım. msi modeli daha mı iyi hocam
MSI'ın srgb modu biraz daha iyi gibi ama şans faktörü de önemli. Size kesin iyi bir ünitenin denk geleceğini söyleyemem. DCI-P3 renk uzayın da MSI biraz daha iyi çıkmış. Yine de çok elzem bir fark göremedim. Parlaklık da Gigabyte biraz önde. Kontrast oranları benzer. Gigabyte tarafında tüm yenileme hızlarında makul bir performans gösteriyor. MSI da sadece yüksek yenileme hızını test etmişler onda da gayet yeterli. Aradaki farklar ufak tefek gözüküyor.

Kullanıcı yorumlarına, fiyata, taksite, sunduğu ek özelliklere vs bakın. Aradaki farklar dediğim gibi atla deve değil. Birini aldığında niye diğerini almadım diyeceğini sanmıyorum.
bu arada Philips Evnia 27M2N3501PA 10k civarına satılıyormuş. diğerlerinde çok farkı var mıdır hocam :)
Hz, renk gamutu, biraz daha iyi srgb modu, daha iyi piksel OverDrive optimizasyonu gibi farklılıklar var. Biraz daha gelişmiş modeller ancak çağ atlatmaz. Güçlü bir sistemin varsa ve 15k Bütçen varsa az daha koyup 4k almak daha mantıklı olur.

@bluerr hocam 15-17k arası önerdiğiniz 4K güzel monitor var mı?

U27g4r, 27m2N3800a veya M27up.

MSI'ın srgb modu biraz daha iyi gibi ama şans faktörü de önemli. Size kesin iyi bir ünitenin denk geleceğini söyleyemem. DCI-P3 renk uzayın da MSI biraz daha iyi çıkmış. Yine de çok elzem bir fark göremedim. Parlaklık da Gigabyte biraz önde. Kontrast oranları benzer. Gigabyte tarafında tüm yenileme hızlarında makul bir performans gösteriyor. MSI da sadece yüksek yenileme hızını test etmişler onda da gayet yeterli. Aradaki farklar ufak tefek gözüküyor.

Kullanıcı yorumlarına, fiyata, taksite, sunduğu ek özelliklere vs bakın. Aradaki farklar dediğim gibi atla deve değil. Birini aldığında niye diğerini almadım diyeceğini sanmıyorum.

Hz, renk gamutu, biraz daha iyi srgb modu, daha iyi piksel OverDrive optimizasyonu gibi farklılıklar var. Biraz daha gelişmiş modeller ancak çağ atlatmaz. Güçlü bir sistemin varsa ve 15k Bütçen varsa az daha koyup 4k almak daha mantıklı olur.

Çok teşekkürler, bu arada bu 4k monitörler kafama daha iyi yatıyor çünkü 240hz monitörümü 160hz ayarladım şimdi ve aradaki fark çok az, 2k 320hz diye satılan ve hakkını veremeyen monitörler yerine bu bütçeyle bunları almak daha makul geliyor, biraz da 4knın tadını alırız hem, philips olan model görüntü ve özellik olarak en hoşu aralarında onu alıcam sanırım.

5060ti 16gb ve 7500f var. 2k için daha uygun sanki hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı