15 bin TL Dağ bisikleti onerisi

ozturkediz

Hectopat
Daha fazla  
Okul ile evim arasındaki mesafe uzak ve yokuşlu. Bende bisikletle gidiyorum ama çok yorucu oluyor yokuşlarda. Öyle merdiven inme gibi şeylerde yapmam yokuşlari kolay çıkacak bir bisiklet lazım. Bütçe 15.000 ama biraz attırırım.

Merhaba, Shimano Altus seti ile bu fiyat aralığında mantıklı bir tercih olarak Carraro Force 970'i önerebilirim. Ayrıca bisiklette Shimano hidrolik disk fren kullanılmış. Krank takımı, ön arka göbek, vites koluna kadar Shimano kullanılmış. Bu bisiklet ihtiyaçlarınızı rahatlıkla yerine getirecektir. Carraro'nun sitesinde fiyatı 16750 TL olarak belirtilmiş.
Biraz daha ucuz bir şey isterseniz Rockrider'ın Expl 50 modeli olabilir. V frenli bir dağ bisikleti ama şehir içi kullanımınızda fazla bir zorluk çıkarmayacaktır. Hatta tamir ve bakım kolaylığı ile hidrolik diskten daha rahat olabilir. Hidrolik disk frenin de tutuş performansı V frene göre çok daha etkili olacaktır. Değerlendirirken bunları da unutmayın. Expl 50'nin de Decathlon'un sitesinde satış fiyatı şu an 12490 TL.
Sizin durumunuzda olsaydım ve bütçemi de biraz arttırma imkanım olsaydı benim tercihim Carraro Force 970 olurdu. Daha yüksek bir sürüş zevki verecektir.
Keyifli sürüşler dilerim.

Merhaba, Shimano altus seti ile bu fiyat aralığında mantıklı bir tercih olarak Carraro Force 970'i önerebilirim. Ayrıca bisiklette Shimano hidrolik disk fren kullanılmış. Krank takımı, ön arka göbek, vites koluna kadar Shimano kullanılmış. Bu bisiklet ihtiyaçlarınızı rahatlıkla yerine getirecektir. Carraro'nun sitesinde fiyatı 16750 TL olarak belirtilmiş.
Biraz daha ucuz bir şey isterseniz Rockrider'ın expl 50 modeli olabilir. V frenli bir dağ bisikleti ama şehir içi kullanımınızda fazla bir zorluk çıkarmayacaktır. Hatta tamir ve bakım kolaylığı ile hidrolik diskten daha rahat olabilir. Hidrolik disk frenin de tutuş performansı v frene göre çok daha etkili olacaktır. Değerlendirirken bunları da unutmayın. Expl 50'nin de Decathlon'un sitesinde satış fiyatı şu an 12490 TL.
Sizin durumunuzda olsaydım ve bütçemi de biraz arttırma imkanım olsaydı benim tercihim Carraro Force 970 olurdu. Daha yüksek bir sürüş zevki verecektir.
Keyifli sürüşler.

Önerilerin icin sağ ol ama 29 jant biraz fazla 27 olursa iyi olur. Bir arkadaş bana Bisan MTX 7400 önermişti sizce o nasıldır?

Önerilerin icin sağ ol ama 29 jant biraz fazla 27 olursa iyi olur. Bir arkadaş bana Bisan MTX 7400 önermişti sizce o nasıldır?
Force 970 ile MTX 7400'ün teknik özellikleri neredeyse aynı. Vites kolu, fren kolu, frenler, arka vites, ön vites, krank seti, kaset seti, göbekler aynı. Bu özellikler aynı olunca daha uygun fiyata (neredeyse 3 bin TL daha ucuza) Force 970'i tavsiye etmiştim bütçeden uzaklaşmamak için. Fakat Bisan vites tellerini kadro içinden geçirmesi, mat siyah kadrosu, kadro üzerindeki Bisan yazısı görünüm olarak MTX 7400'ü öne geçiriyor bana göre. Para sizin için sıkıntı değilse Bisan MTX7400 iyi bir bisiklet. Sizi üzmez, zevkli bir sürüş verir, işinizi de görür.
Jant konusunda da şunu belirteyim. Force 970'in jantları 28 janttır ama lastiklerle beraber 29'a çıkar. Dağ bisikletlerinde hep böyledir. Şehir içinde 28-29 jant size bir sorun çıkarmaz. Manevra kabiliyeti şehir kullanımında sizi etkileyecek kadar düşmez.
Dediğim gibi param olsaydı görünüş olarak da daha çok beğendiğim Bisan'ı alırdım.
Son karar sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı