15 Bin TL Ders için tablet önerisi

Burkut0

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 15k civarı bilgisayarım zaten mevcut yani laptop tavsiyesi istemiyorum. iPad 10. nesil ve 2. nesil kaleme bakıyordum ama IPad'in 60 Hz olması aklımı kurcalıyor ancak ömür bakımından diğerlerinden daha uzun ömürlü duruyor gibi. Aslında S9 FE güzel gibi ancak onunda S Pen'inde sorunlar olabiliyormuş. Tablette oyun oynamayacagim.

Bütçem 15k civarı bilgisayarım zaten mevcut yani laptop tavsiyesi istemiyorum. iPad 10. nesil ve 2. nesil kaleme bakıyordum ama IPad'in 60 Hz olması aklımı kurcalıyor ancak ömür bakımından diğerlerinden daha uzun ömürlü duruyor gibi. Aslında S9 FE güzel gibi ancak onunda S Pen'inde sorunlar olabiliyormuş. Tablette oyun oynamayacagim.

Oyun oynamayacaksanız 60Hz aman aman etkilemez 10. nesilin işlemcisi daha performanslı ve evet Samsung'un kaleminin ucu kötü kişisel olarak beğenmiyorum tabii ki bu benim düşüncem belki siz beğenirsiniz.

Konuyu gördüğümde aklima S9 FE geldi :) ama sen yazmışsın zaten gayet güzel tablet kalem sorunu ise kalemin ucu 2-3 ayda eriyor.

Konuyu gördüğümde aklima S9 FE geldi :) ama sen yazmışsın zaten gayet güzel tablet kalem sorunu ise kalemin ucu 2-3 ayda eriyor.
Evet aslında gönlüm s9fe den yana hiç ios cihaz kullanmadım neredeyse android kullandım hep hatta rom bile attım cihazlara androidin o özgürlüğü hoşuma gidiyor ancak uzun ömürlü bı cihaz bakıyorum cok eskiden Galaxy Tab 4 kullanıyordum iyi dayanmıştı baya .
MatePad Air 8 GB + kalem 13K ya falan denk geliyor, veya 10. nesil iPad, 60Hz olması IOS'ta o kadar da üzmez.
Evet MatePad güzelmiş ama fiyatları yakın neredeyse iPad ile daha çok S9FE ile iPad arası gidip geliyorum .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı