15 bin TL monitör önerisi

Bütçe
13000
Arkadaşlar merhaba.

Yeni bir sistem aldım sistem budur:https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...e-a620m-h-xpg-lancer-blade-16gb-kioxia-500gb/
Buna uygun bir monitör almak istiyorum FPS oyuncusuyum. 25 inçten daha büyük olmasın. Bütçem maksimum 13K F/P ürünleri göndereceğinizden şüphem yok teşekkürler.
Ekran kartınızın 2k için tasarlandığını düşünerek şunu önerebilirim ayrıca ips panel

27 inç FPS oyunları için fazla değil 27 inç 1080P monitör ile oynuyorum yıllardır. 27'inç monitöre alışınca iyi ki 27 inç kullanıyorum diyeceksin. Karakter boyutları ve genişliği daha büyük oluyor. Özellikle uzak mesafedeki karakterleri göz ile seçmek ve vurmak çok daha kolaylaşıyor ayrıca aimi rakibin üzerinde tutma keza daha kolay oluyor.

Tavsiyem oynarken kendini masaya tamamen yaklaştır ve sırtını geriye ver o şekilde fazla boyutlu olduğunu da çok fark etmezsin.

27 inç FPS oyunları için fazla değil 27 inç 1080p monitör ile oynuyorum yıllardır. 27'inç monitöre alışınca iyi ki 27 inç kullanıyorum diyeceksin. Karakter boyutları ve genişliği daha büyük oluyor. Özellikle uzak mesafedeki karakterleri göz ile seçmek ve vurmak çok daha kolaylaşıyor ayrıca aimi rakibin üzerinde tutma keza daha kolay oluyor.

Tavsiyem oynarken kendini masaya tamamen yaklaştır ve sırtını geriye ver o şekilde fazla boyutlu olduğunu da çok fark etmezsin.

27 inç 1080p de ekrandaki pikseller sayılıyor bence mantıklı değil.

27 inç 1080p de ekrandaki pikseller sayılıyor bence mantıklı değil.
Monitöre 20-30 santimden bakıyorsan sayılır sadece. 45-50 santim ve üstünden bakacağın zaman pixelleşmeyi farkedemezsin. Hem 23.8 hemde 27 inç kullanan biri olarak söylüyorum.

Ayrıca 20-30 santim bakış mesafesi sağlıklı da değil o yüzden ben önerirken 27 öneriyorum. 30 santimden küçük ekrana bakacağına 60 santimden daha konforlu şekilde 27 inç ekrana bak hem görüş açın ve gördüğün şeyler aynı oluyor hem daha konforlu ve göz için daha sağlıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı