IPS monitör önerisi

Bütçe
2500-3500
Ve Lg nin 660 olanı değilde 650-B olanına da bir ara baktıydım. Sizce almalı mıyım? Kararsız kalmış tım Aoc ile LG 27 inç 650-B arasında!
İki modelde çok tercih edilen, bu bütçede önerilen güzel monitörler. Forumda monitörün ehli olan insanlar var. Onlar LG öneriyorlardı daha çok.

İki modelde çok tercih edilen, bu bütçede önerilen güzel monitörler. Forumda monitörün ehli olan insanlar var. Onlar LG öneriyorlardı daha çok.
Eyw hocam bende de kesinleşti artık sağolun LG 27GN560-B olanını tercih edicem.

Son olarak sizin bu monitör hakkında ki düşüncelerinizi belirtmenizi isterim ve ölü piksel vs. çıkmaması için nereden alsam daha güvenilir olur?

Şuan fiyatlar epey bir uçuk maalesef piyasa bu şekilde…

Eyw hocam bende de kesinleşti artık sağolun LG 27GN560-B olanını tercih edicem.

Son olarak sizin bu monitör hakkında ki düşüncelerinizi belirtmenizi isterim ve ölü piksel vs. çıkmaması için nereden alsam daha güvenilir olur?

Şuan fiyatlar epey bir uçuk maalesef piyasa bu şekilde…
Hocam ben monitörümü Sinerji üzerinden aldım. Ölü piksel testi yaptırdım. Diğer mağazalarda nasıl oluyor bilmiyorum.

Hocam 2500₺ 3500₺

Peki kullandığınız monitörde pikselleşme vss oluyor mu?

Herhangi bir pikselleşme vb. durumla karşılaşmadım. Açıkçası monitörü aldığım dönemde 27" olan modelinin fiyatı daha uygundu fakat ben yine de 24" olanı tercih etmiştim. 27" olan modeller de 1080p de pikselleşme gibi durumlar olabiliyordu.

Herhangi bir pikselleşme vb. durumla karşılaşmadım. Açıkçası monitörü aldığım dönemde 27" olan modelinin fiyatı daha uygundu fakat ben yine de 24" olanı tercih etmiştim. 27" olan modeller de 1080p de pikselleşme gibi durumlar olabiliyordu.
Hocam sağolun. Benim 27 inç seçmemdeki en büyük etken film ve oyun için, ayrıca arada photoshop ve adope premier pro gibi uygulamalarıda kullanıyorum. Büyük ekran avantaj olacaktır diye düşünüyorum.
hocam bu monitörüde açıkcası baya araştırmıştım hatta teknobiyotik te bile incelemesi mevcut hala.

Ama şimdi bu fiyat segmentinde en iyisi hangisi. Aoc.Lg.Viewsonic

Technopat Haberler

Geri
Yukarı