15 bin TL PC önerisi

12.5K'ya 6650XT sistem diz. Sonra gel boş beleş de hocam. Adamın bütçesi 15.000TL
16.200'e sistem diziyorsunuz gelip benim 12.5'a bulduğum sisteme laf ediyorsunuz. Ben de biliyorum bütçe aşıp sistem önermeyi. En başında arkadaşa 600TL aşabilir misiniz diye sormamım sebebi mantisi önermekti zaten.
Yoksa ben de biliyorum 16k küsure 6700XT sistem dizmeyi bir akıllı siz değilsiniz.
12.5 alacağı sistemde miiletin sistemi çöp olacak farkında mısın sen bir elektrik kesintisinde o kadar parçası gidecek EKRAN KARTI DÜŞÜK OLABİLİR ama PSU OLAMAZ.
Bizim millete bunu anlatamadik anlatamayacaz da...

12.5 alacağı sistemde miiletin sistemi çöp olacak farkında mısın sen bir elektrik kesintisinde o kadar parçası gidecek ekran kartı düşük olabilir ama PSU olamaz.
Bizim millete bunu anlatamadik anlatamayacaz da...

Neden daha önceden yazdığım 12.5'a o sistemi alıp bir tane PSU koymasını tavsiye ettiğim mesajımı göz ardı edip garip bir şekilde zaten yazdığım şeyi kendiniz söylüyorsunuz anlamadım.
Şimdi size çok basit bir matematik öğretiyorum.
Sistem 12.500 değil mi aşağıdaki PSU 0.9k yani 900TL. 12.5+0.9 eder 13.400TL
Hayırlı olsun 13.400TL'ye 6650XT sistem dizdiniz tebrikler. Gene oldukça F/P bir sistem. Alan da mutlu yuppi çok güzel herhangi bir sorun çıkmıyor. Var mı başka saldırmak istediğiniz veya eksi atmak istediğiniz bir şey. Cevap yazmadan önce lütfen önceki mesajlarımı okumayı göz ardı etmeyin belki sorunuzun cevabını çoktan vermişimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı