15 bin TL sistem önerisi

Bütçe
15000

Seyitk

Hectopat
15-16k arası 2. el sistem arıyorum fakat neyleri nasıl kontrol edebileceğimi bilmiyorum ve çoğu satıcı İstanbul'da olduğundan kendimde kontrol edemiyorum.

13.5k ya bu sistemi düşünüyordum ama bir sıkıntısı vs var mı nasıl öğrenebilirim veya bu fiyata alınır mı?

Üstüne biraz daha ekleyebilirseniz, İtopya'dan alın. Hem test etmek zorunda kalmazsınız hem de daha güvenli alışveriş yapmış olursunuz. Ekleyemiyorsanız, gönderdiğiniz sistem temiz gözüküyor. Test etme konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Üstüne biraz daha ekleyebilirseniz, İtopya'dan alın. Hem test etmek zorunda kalmazsınız hem de daha güvenli alışveriş yapmış olursunuz. Ekleyemiyorsanız, gönderdiğiniz sistem temiz gözüküyor. Test etme konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Yılbaşından önce almak istiyorum zam vs. daha da uzamasın diye o yüzden bunu alacağım gibi ama daha önce Sahibinden'de sadece Param Güvende ile satın almıştım şimdi nasıl güvenilir şekilde alacağım ya da hangi testleri yapacağım bilmiyorum.

Yılbaşından önce almak istiyorum zam vs. daha da uzamasın diye o yüzden bunu alacağım gibi ama daha önce Sahibinden'de sadece Param Güvende ile satın almıştım şimdi nasıl güvenilir şekilde alacağım ya da hangi testleri yapacağım bilmiyorum.
Satıcıdan 'Param Güvende' ile satmasını isteyebilirsiniz. Kabul ederse öyle satın alın, olmazsa satın almadan önce mutlaka yüz yüze görüşün. Testler için de yanınızda bilgili birini götürmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı