15 bin TL su geçirmez kamp çadırı önerisi

SydsWipe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ailemle birlikte tatile çıkacağız ve gittiğimiz yerde otel pansiyon gibi yerlere para bayılmamak için çadır almayı düşündük, toplamda 4 kişilik olacak.
Su geçirmez olmasını istiyorum çünkü yağmur yağarsa sıkıntı çekmeyelim bir de bu ısınma sorunu oluyormuş bazı kumaşlarda, çok sıcak da olmaması lazım. Bu tarz konularda çok bilgim yok o yüzden Decathlon'dan gelişigüzel araştırdım bunları buldum, sizin başka öneriz varsa önerir misiniz? Bütçe: 15000.

Tavsiye için teşekkürler hocam dediğim gibi bu konuda çok tecrübem yok.Evet dediğiniz çadır daha mantıklı olabilir hem oda sistemide ve açılır tentesi güzelmiş.Bu çadırı aldıktan sonra harici birşey(şişme yatak veya uyku tulumu) gibi şeyler almam gereklimi sizce?

Tavsiye için teşekkürler hocam dediğim gibi bu konuda çok tecrübem yok.Evet dediğiniz çadır daha mantıklı olabilir hem oda sistemide ve açılır tentesi güzelmiş.Bu çadırı aldıktan sonra harici birşey(şişme yatak veya uyku tulumu) gibi şeyler almam gereklimi sizce?
Ne zaman kullanacağına bağlı eğer kış veya soğuk havalarda kullanacaksan ki yazın bile gece çok soğuk oluyor uyku tulumu gerek olabilir şişme yatak zaten olmazsa olmaz harici olarak şarjlı bir ışık alabilirsin çevirerek şarj edilebilen (dynamo) ondan alabilirsin başka 3 harfli marketlere gelen şeylere bakabilirsin bime baya şey geldi onlara bak cibinkli hamak alabilirsin çok rahat oluyor onlar iyi giyinip altına kalın örtü atarsan gece hamakta bile uyursun öyle söyleyim (pişik ediyor ama😁) , sandalye masa , yatağı şişirme için ayak pompası bunlar başlangıç için yeter kampa gittiğinde ihtiyaçlarını daha iyi fark edeceksin zaten

Teşekkürler dostum kampa temmuz ayında gideceğim fakat karadeniz bölgesinde kuracağım için su geçirmez olmasını ve ekstra bişey gerektiğini sordum.Tavsiyelerin için teşekkürler attığın çadır gerçekten başarılı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı