Merhaba arkadaşlar ailemle birlikte tatile çıkacağız ve gittiğimiz yerde otel pansiyon gibi yerlere para bayılmamak için çadır almayı düşündük, toplamda 4 kişilik olacak.
Su geçirmez olmasını istiyorum çünkü yağmur yağarsa sıkıntı çekmeyelim bir de bu ısınma sorunu oluyormuş bazı kumaşlarda, çok sıcak da olmaması lazım. Bu tarz konularda çok bilgim yok o yüzden Decathlon'dan gelişigüzel araştırdım bunları buldum, sizin başka öneriz varsa önerir misiniz? Bütçe: 15000.
www.decathlon.com.tr
www.decathlon.com.tr
Su geçirmez olmasını istiyorum çünkü yağmur yağarsa sıkıntı çekmeyelim bir de bu ısınma sorunu oluyormuş bazı kumaşlarda, çok sıcak da olmaması lazım. Bu tarz konularda çok bilgim yok o yüzden Decathlon'dan gelişigüzel araştırdım bunları buldum, sizin başka öneriz varsa önerir misiniz? Bütçe: 15000.
Camping Weeks | Decathlon
Decathlon'a hoş geldiniz, çok çeşitli Camping Weeks stoklarımız mevcut. Her gün düşük fiyat garantisi. İhtiyacınız olanı hemen bulun!
4 Kişilik Çadır - 2 Odalı - Arpenaz 4.2
4 Kişilik Çadır - 2 Odalı - Arpenaz 4.2 null Motivasyonumuzu öğrenmek ister misiniz? Size, ayakta durabileceğiniz yaşam alanı olan, kurulumu kolay direkli bir çadır sunmak. İki odasıyla aile ve arkadaşlarınızla kamp yapmanız için idealdir!