6000 TL Kamp çadırı önerisi

Tyrist

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba, biz arada kampa gitmeyi düşünüyoruz. Herhangi bir bilgimiz yok henüz. Kamp çadırı bakıyoruz. Max 6000₺ su geçirmez, 3 kişilik, taşıması kolay, kaliteli bildiğiniz, kullandığınız ve önerdiğiniz kamp çadırı var mı?

Decathlon almıyoruz. Boykot markalar olmasın lütfen.
Hocam decathlon fransız markası neden boykot markası dediniz ? Ben de dikkat ediyorum bu konuya şaşırdım.

Upland Brabus 4 Kişilik Çadır Bu çadırın 2 kişiliğini tek başıma kamp yaptığımda kullanıyorum bayağı güzel çadır, 4 kişiliği de güzeldir tahminimce. Havalandırması ve file iç tentesi ile güzel ürün. Yalnız en ucuz sitenin linkini attım site güvenilir mi bilmiyorum. Aynısının Black out versiyonu da var ışık hassasiyetiniz varsa onu da alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam decathlon fransız markası neden boykot markası dediniz ? Ben de dikkat ediyorum bu konuya şaşırdım.

Upland Brabus 4 Kişilik Çadır Bu çadırın 2 kişiliğini tek başıma kamp yaptığımda kullanıyorum bayağı güzel çadır, 4 kişiliği de güzeldir tahminimce. Havalandırması ve file iç tentesi ile güzel ürün. Yalnız en ucuz sitenin linkini attım site güvenilir mi bilmiyorum. Aynısının Black out versiyonu da var ışık hassasiyetiniz varsa onu da alabilirsiniz.
Decatlon İslam karşıtı bir marka diye boykot, daha önce yer matına Allah yazmıştı. Geri adım da atılmadı. Bu tarz internette araştırma yaparsanız çıkar. Yoksa decatlon güzel bir markaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı