Kamp çadırı önerisi

tugrulglc

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İçinde 5 yetişkinin rahatça kalabileceği bir çadır arıyorum. En fazla 6-7k bütçem var. Özellikleri; dayanıklı, su geçirmez, rüzgarda uçmayan, kurulumu kolay bir çadır olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Decathlon da satılan çadırların bazılarında güneşi geçirmeyen kumaş var o tarz bir çadır almaya çalışın. Bende husky çadır var kumaş güneşi geçirdiği için sabah 9 10 gibi sıcaktan içinde durulmaz hale geliyor yorgunum biraz daha uyusam deseniz de içinde durulmuyor.. fresh black diye geçiyor kumaş özelliği bir araştırın derim. bu çadırların içi gündüz bile karanlık oluyor bence en önemli özellik bu.

Decathlon da satılan çadırların bazılarında güneşi geçirmeyen kumaş var o tarz bir çadır almaya çalışın. Bende husky çadır var kumaş güneşi geçirdiği için sabah 9 10 gibi sıcaktan içinde durulmaz hale geliyor yorgunum biraz daha uyusam deseniz de içinde durulmuyor. Fresh Black diye geçiyor kumaş özelliği bir araştırın derim. Bu çadırların içi gündüz bile karanlık oluyor bence en önemli özellik bu.

5 Kişilik Kamp Çadırı - 2 Odalı - Arpenaz 5.2 Fresh & Black bunu buldum kendi sitesinde, aradığım tam böyle bir şey fakat fiyatı tuzlu alternatif başka önerebileceğiz çadır var mı buna benzeyen.

Hocam bulamazsın boşa arama. Yukarıda bahsedilen özellikteki bir çadırlar 10kdan başlıyor. Bu özellikte çadır 10k ise normal olanı 4K falan. Ancak normal özellikte çadır alabilirsin.

Çadırın yorumlarında 3 yıldızlı böyle bir yorum gördüm ama bu arkadaş dışında başka yorumlarda bu problemi yaşayanları görmedim bunun sebebi nedir? (tek 3 yıldızlı yorum bu)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    33,4 KB · Görüntüleme: 186
Çadırın yorumlarında 3 yıldızlı böyle bir yorum gördüm ama bu arkadaş dışında başka yorumlarda bu problemi yaşayanları görmedim bunun sebebi nedir? (tek 3 yıldızlı yorum bu)

Genelde her üründe illa negatif yorum olur. Eğer genel olarak olumlu yorum varsa sorun etmeyin. Bahsettiği aralık sineklik tarzı bir şey olabilir. YouTube inceleme videosu varsa bakın içinizde kalmasın.

Genelde her üründe illa negatif yorum olur. Eğer genel olarak olumlu yorum varsa sorun etmeyin. Bahsettiği aralık sineklik tarzı bir şey olabilir. YouTube inceleme videosu varsa bakın içinizde kalmasın.

Tamamdır son bir sorum daha olacak iki üç kişiyede danıştım kafana göre kendinde yaptırabilirsin dediler yaptırılırmı sağlam olur mu hazır çadırlar gibi?

Tamamdır son bir sorum daha olacak iki üç kişiyede danıştım kafana göre kendinde yaptırabilirsin dediler yaptırılırmı sağlam olur mu hazır çadırlar gibi?

Bahsettiğimiz şey masa olsa evet derdimde ilk kez çadır yaptırılabileceğini duyuyorum pek bilgim yok ve bu bahsedilen kumaştan yaptırmanız zordur bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı