Hocam tazeleme hızının açıkçası PDF okumak ders çalışmak için bir etken olduğunu düşünmüyorum ve s9FE de TFT ekran var deseydiniz bütçem 20k 10. nesil mi S9 mu derdim düz S9 alın AMOLED ekran 120 Hz ve SD8 gen 2 var bütçenizi arttırırsanız da 4 bin TL fazlaya Air M.2 var pencil Pro ile beraber falat bütçeniz kısıtlı olduğu için ve burada uzun kullanım ve performans daha önemli olduğu için size iPad 10 öneriyorum.
We put Qualcomm Snapdragon 888 against Apple A14 Bionic to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.
Bu Huawei işlemcisi ile 10. nesil işlemcisi karşılaştırması
We put Samsung Exynos 1380 against Apple A14 Bionic to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.
Bu da s9FE+ ile 10. nesil işlemci karşılaştırması
Performans olarak ikisinden de üstün bir cihaz tek üzecek kısmı hafıza ona da ileride keşke dememeniz ve sizi yanlış yönlendirmemek için size bırakıyorum sadece PDF içinse bulut depolama ile birlikte halledileceği görüşündeyim fakat oyun falan işin içine girerse üzer
Her gün yaptıÄınız her Åey için yepyeni, tam ekran iPad satın alın. Dört harika renk, ücretsiz teslimat ve ücretsiz iade seçenekleriyle. Apple.com adresinden satın alın.
www.apple.com
Bu sayfada kalemi de ekleyip çantaya atarsanız kalemin fiyatı düşüyor ve 16k ya geliyor.