15 Bin TL Üniversite için tablet önerisi

Hocam maalesef o kadar bütçem yok.
O zaman eğer çok ağır dosyalar açmayacaksanız İPad 10 alabilrsiniz 64 Gb olduğu için sizi zora sokabilir onun dışında hafıza aşırı lazım ise diğer özelliklerden feragat edip S9fe+ alabilirsiniz. Tabi Huawei Matepad lerde aklınızda bi seçenek olarak bulunsun.

Sadece ders için olacaksa 64 bulut kullanarak yetecektir fakat bu şu an için 64 illaki zorlar evet Huawei bakabiliriniz Huawei de performansdan kaybeder ekrandan ve depolamadan kazanırsınız seçimi size bırakmak lazım.

O zaman eğer çok ağır dosyalar açmayacaksanız İPad 10 alabilrsiniz 64 Gb olduğu için sizi zora sokabilir onun dışında hafıza aşırı lazım ise diğer özelliklerden feragat edip S9fe+ alabilirsiniz. Tabi Huawei Matepad lerde aklınızda bi seçenek olarak bulunsun.
Hocam matepad lerden pek memnun değillerdi. iPad 10.nesil şu an USB-C kalemle beraber Apple'da 18000 TL'ye geliyor. Kararsız kaldım açıkçası. Neden Samsung yerine Apple seçeyim mesela? Hangi özelliklerine bakmam gerekiyor? Samsung'un tazeleme hızı 90 hZ ama IPad 10.nesil'in tazeleme hızı 60 hZ.

Hocam matepad lerden pek memnun değillerdi. iPad 10.nesil şu an USB-C kalemle beraber Apple'da 18000 TL'ye geliyor. Kararsız kaldım açıkçası. Neden Samsung yerine Apple seçeyim mesela? Hangi özelliklerine bakmam gerekiyor? Samsung'un tazeleme hızı 90 hZ ama IPad 10.nesil'in tazeleme hızı 60 hZ.
İPad ler çok daha uzun ömürlü olur ve uzun vadede daha stabil bir çalışma sunar hocam. Bence 18.000 Tl ye alın 10.nesil ve kalemi benim şahsi düşüncem Apple ın malzeme kalitesi samsungtan daha iyi.

Hocam MatePad'lerden pek memnun değillerdi. iPad 10.nesil şu an USB-C kalemle beraber Apple'da 18000 TL'ye geliyor. Kararsız kaldım açıkçası. Neden Samsung yerine Apple seçeyim mesela? Hangi özelliklerine bakmam gerekiyor? Samsung'un tazeleme hızı 90 Hz ama iPad 10.nesil'in tazeleme hızı 60 Hz.

Aslında 18 liraya onu almak yerine 4 lira daha koyup Air 6+pencil Pro almak çok daha mantıklı hocam peşin fiyatına taksit imkanı var bence Air6+pencil Pro çok daha iyi bir seçenek.

Peki USB-C kalem mi yoksa 1.nesil kalem mi daha mantıklı sizce?

1. nesil kalem çok kaba bence ve eksiği çok USB-C kalemde profesyonel işi değil ikisi de birbirinden basit ancak daha şık ve ufak olmasından dolayı USB-C kalemi tercih ederdim.

Hocam tazeleme hızının açıkçası PDF okumak ders çalışmak için bir etken olduğunu düşünmüyorum ve s9FE de TFT ekran var deseydiniz bütçem 20k 10. nesil mi S9 mu derdim düz S9 alın AMOLED ekran 120 Hz ve SD8 gen 2 var bütçenizi arttırırsanız da 4 bin TL fazlaya Air M.2 var pencil Pro ile beraber falat bütçeniz kısıtlı olduğu için ve burada uzun kullanım ve performans daha önemli olduğu için size iPad 10 öneriyorum.
Bu Huawei işlemcisi ile 10. nesil işlemcisi karşılaştırması
Bu da s9FE+ ile 10. nesil işlemci karşılaştırması
Performans olarak ikisinden de üstün bir cihaz tek üzecek kısmı hafıza ona da ileride keşke dememeniz ve sizi yanlış yönlendirmemek için size bırakıyorum sadece PDF içinse bulut depolama ile birlikte halledileceği görüşündeyim fakat oyun falan işin içine girerse üzer

Bu sayfada kalemi de ekleyip çantaya atarsanız kalemin fiyatı düşüyor ve 16k ya geliyor.

Hocam tazeleme hızının açıkçası PDF okumak ders çalışmak için bir etken olduğunu düşünmüyorum ve s9FE de TFT ekran var deseydiniz bütçem 20k 10. nesil mi S9 mu derdim düz S9 alın AMOLED ekran 120 Hz ve SD8 gen 2 var bütçenizi arttırırsanız da 4 bin TL fazlaya Air M.2 var pencil Pro ile beraber falat bütçeniz kısıtlı olduğu için ve burada uzun kullanım ve performans daha önemli olduğu için size iPad 10 öneriyorum.
Bu Huawei işlemcisi ile 10. nesil işlemcisi karşılaştırması
Bu da s9FE+ ile 10. nesil işlemci karşılaştırması
Performans olarak ikisinden de üstün bir cihaz tek üzecek kısmı hafıza ona da ileride keşke dememeniz ve sizi yanlış yönlendirmemek için size bırakıyorum sadece PDF içinse bulut depolama ile birlikte halledileceği görüşündeyim fakat oyun falan işin içine girerse üzer

Bu sayfada kalemi de ekleyip çantaya atarsanız kalemin fiyatı düşüyor ve 16k ya geliyor.
Hocam düşmedi fiyatı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı