15 bin TL'ye 1050 Ti hazır sistem alınır mı?

Bu sistemlerin piyasadan kaldırılması lazım, çıldırıyorum ya sinirden, 9. sınıfa geçen bir çocuk biriktirdiği parayla 15bin TL'ye bilgisayar almak istiyor ve karşısına bunlar çıkıyor, çocuk nereden bilsin iyi mi kötü mü hayatında bilgisayar mı kullanmış, şimdi ailesini nasıl ikna etsin 2. el almak için, çocuğu bildiğin bu çöp bilgisayarları almak için zor durumda bırakıyorlar.

Öyle mantık mı olur? Onun yerine para biriktirsin 5060 alsın 1050 Ti aldıktan sonra nasıl satacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti milatta kalmış kart yav, popüler olduğu zamanlarda da 1060 tokatlayıp geçiyordu. 15 bin TL'ye bu sistemi alırsan yazık edersin.

Bir de sanki arkadaşımızın 10k üzerine koyup alacak bir sistem için bütçesi var mı ona bakılmadan yok şu, yok bu daha iyi diye mesajlar var elbetteki bütçe arttıkça seçenekler çoğalacaktır.

Ne alaka? 2. elden aynı fiyata daha iyisi toplanıyor diyor herkes? Kimse üstüne şunu koy bunu al demedi.

Ne alaka? 2. elden aynı fiyata daha iyisi toplanıyor diyor herkes? Kimse üstüne şunu koy bunu al demedi.

Sıfır 1050 Ti mi var?

2.el iş görürü bile 3K sarı sitede dahası 2.elini bile tek say o parçaları anakartından, işemcisinden, HDD'den, klavyesinden, kasası, güç kaynağı, RAM mouse, pad vs. aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor ben hesap ettim dahası satılanın sıfır olma ithtimalide var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı