15 bin TL'ye eğitim için tablet önerisi

SalihReizz

Hectopat
Selam arkadaşlar,
Yazılım mühendisliği okuyacağım ve Laptop'un yanında da tablet almayı düşünüyorum, ilk sorum ne kadar gerekli olur sizce? İşe ne kadar yarar benim bölümüm için?

Almam halinde ne önerirsiniz? Aklımda Honor Pad V9, Samsung TAB S9 FE, S10 FE var. Araştırdığıma göre Honor'un özellikleri daha iyi, ekranı, 144 hz, 2800 x 1840. Hatta kutu içeriği de daha dolu (şarj adaptörü ,kılıf...) karşılaştırmasına da linkten bakabilirsiniz: Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi (8 GB / 256 GB) - Honor Pad V9 (256 GB) - Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi (12 GB / 256 GB) Karşılaştırması - Epey

Honor'un bu artılarına rağmen, soru işaretim var. Bu tableti en çok not alma işleminde kullanacağım ve bunda da Samsung öne geçiyor galiba. Eğer Samsung'u tercih edersem de S10 FE daha yeni ancak diğerine göre pek bir artısı yok. Sizce bu fiyat farkına değer mi?

Apple aslında en iyi tercih ama onun da kalemine yan ürünlerine 5 bin liradan fazla vermek istemiyorum, bütçemi aşıyor. Diğer bahsettiklerimde kalem ve şarj kablosu çıkıyor en azından. Siz ne dersiniz? Hangisini tercih edeyim? Huawei felan da vardı ancak pek önerilmediği için araşrtırmamıştım, onun hakkında ne söylersiniz? Bu arada güncelleme desteği alma süresi çok önemli değil, çok geride kalırsa satar değiştiririm.

Şimdiden teşekkürler.

Selam arkadaşlar,
Yazılım mühendisliği okuyacağım ve Laptop'un yanında da tablet almayı düşünüyorum, ilk sorum ne kadar gerekli olur sizce? İşe ne kadar yarar benim bölümüm için?

Almam halinde ne önerirsiniz? Aklımda Honor Pad V9, Samsung TAB S9 FE, S10 FE var. Araştırdığıma göre Honor'un özellikleri daha iyi, ekranı, 144 hz, 2800 x 1840. Hatta kutu içeriği de daha dolu (şarj adaptörü ,kılıf...) karşılaştırmasına da linkten bakabilirsiniz: Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi (8 GB / 256 GB) - Honor Pad V9 (256 GB) - Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi (12 GB / 256 GB) Karşılaştırması - Epey

Honor'un bu artılarına rağmen, soru işaretim var. Bu tableti en çok not alma işleminde kullanacağım ve bunda da Samsung öne geçiyor galiba. Eğer Samsung'u tercih edersem de S10 FE daha yeni ancak diğerine göre pek bir artısı yok. Sizce bu fiyat farkına değer mi?

Apple aslında en iyi tercih ama onun da kalemine yan ürünlerine 5 bin liradan fazla vermek istemiyorum, bütçemi aşıyor. Diğer bahsettiklerimde kalem ve şarj kablosu çıkıyor en azından. Siz ne dersiniz? Hangisini tercih edeyim? Huawei felan da vardı ancak pek önerilmediği için araşrtırmamıştım, onun hakkında ne söylersiniz? Bu arada güncelleme desteği alma süresi çok önemli değil, çok geride kalırsa satar değiştiririm.

Şimdiden teşekkürler.
Honor güzel duruyor. Renkleri vs kağıt üstünde daha iyi.

Selam arkadaşlar,
Yazılım mühendisliği okuyacağım ve laptopun yanında da tablet almayı düşünüyorum, ilk sorum ne kadar gerekli olur sizce? İşe ne kadar yarar benim bölümüm için?

Almam halinde ne önerirsiniz? Aklımda Honor Pad v9, Samsung Tab S9 FE, S10 FE var. Araştırdığıma göre Honor'un özellikleri daha iyi, ekranı, 144 Hz, 2800 X 1840. hatta kutu içeriği de daha dolu (şarj adaptörü, kılıf...) Karşılaştırmasına da linkten bakabilirsiniz: Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi (8 GB / 256 GB) - Honor Pad V9 (256 GB) - Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi (12 GB / 256 GB) Karşılaştırması - Epey

Apple aslında en iyi tercih ama onun da kalemine yan ürünlerine 5 bin liradan fazla vermek istemiyorum, bütçemi aşıyor. Diğer bahsettiklerimde kalem ve şarj kablosu çıkıyor en azından. Siz ne dersiniz? Hangisini tercih edeyim? Huawei falan da vardı ancak pek önerilmediği için araşrtırmamıştım, onun hakkında ne söylersiniz? Bu arada güncelleme desteği alma süresi çok önemli değil, çok geride kalırsa satar değiştiririm.

Şimdiden teşekkürler.

Hocam bende bugün spariş verdim tableti bence bu fiyat bandındaki en iyi ürün.

Ben film izlemek için iPad A16 düşünüyordum fakat şu anda Galaxy FE+ cezbediyor.

Evet TAA'nın incelemesi bir tık öyle. Bundan dolayı yabancı incelemelere bakıyorum.

Ben 1 ay boyunca araştırdım, ana amacım şarjı uzun giden, ekranı iyi olan, kalemi olan bir tablet bulmaktı. En uygun ve iyisi bence Honor Pad V9. iPad alsam, kılıf, şarj, kalem vesaire bayağı tutardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı