15 bin TL'ye IPS panel monitör önerisi

Dediğiniz durum genel olarak IPS paneller için mi? Yoksa farkmı bir durummu anlayamadım açıkçası. Eğer Gigabyte bu modeli içinse problem yaratır mı?
Bu model ile alakalı görüş açısı şikayetleri gördüm. VA kadar olmasa da IPS panele göre biraz daha kötü olacaktır.

Bu model ile alakalı görüş açısı şikayetleri gördüm. VA kadar olmasa da IPS panele göre biraz daha kötü olacaktır.

MSI MAG 274QRFW X32 bekleyeyim mi sizce yoksa alayim mi üstadım. Ya da 4K olarak Max 17 18 bin bandında şu monitörü gözün kapalı alabilirsin diyebileceğin bir model var mı?

MSI MAG 274QRFW X32 bekleyeyim mi sizce yoksa alayim mi üstadım. Ya da 4K olarak Max 17 18 bin bandında şu monitörü gözün kapalı alabilirsin diyebileceğin bir model var mı?
Şuan imkanım olsa direkt alacağım cihazdır M27Q3, aldın baktın harbi kötü görüş açıları direkt iade edersin hocam, amazondan al alacaksan hem taksit imkanı hem de amazon yani severiz.

İşin ucunda 2 kez ugrasmak var bende gördüm açı yorumlarını düz karşıdan bakarken ufak bir açı değişiminde bile gölgelenme falan oluyormus.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama @bluerr @Novelist üstadlar sizleri çok yordum ama bana deyinki gözün kapalı git şunu al gidip alacağım. @Novelist ekran kartı olarak Palit gamingpro V1 olan versiyonualdım dediğini yaptım. Ayrıca teşekkür ederim. Yine sizleri dinleyeceğim. Ekte görsel ekledim aklımı açıkçası 2 model karıştırdı KTC H27E6 ile Philips Evnia 27M2N3501PA/00 modeli yoksa aklımda Gigabyte M27Q3 modeli vardı. Son söz sizlerin. :)

Dosya Ekleri

• 1767750107327.png
    1767750107327.png
    279,6 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
İşin ucunda 2 kez ugrasmak var bende gördüm açı yorumlarını düz karşıdan bakarken ufak bir açı değişiminde bile gölgelenme falan oluyormus.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama @bluerr @Novelist üstadlar sizleri çok yordum ama bana deyinki gözün kapalı git şunu al gidip alacağım. @Novelist ekran kartı olarak Palit gamingpro V1 olan versiyonualdım dediğini yaptım. Ayrıca teşekkür ederim. Yine sizleri dinleyeceğim. Ekte görsel ekledim aklımı açıkçası 2 model karıştırdı KTC H27E6 ile Philips Evnia 27M2N3501PA/00 modeli yoksa aklımda Gigabyte M27Q3 modeli vardı. Son söz sizlerin. :)
Gigabyte modeli araştırıyorum ve bir forumda bir yorum gördüm hiç de öyle bir sıkıntı olmadığını söylüyordu birisi, üniteden üniteye değişiyor ama insanlar abartıyor bence biraz. O monitörler arasında hız olarak en iyisi M27Q3, KTC olan modelin renk ve kontrast oranı iyi ama hız performansı berbattı testler öyle söylüyor. Rekabetçi oyunlar sık oynuyorsanız ve hız önemliyse M27Q3 eğer o kadar da önemli değilse direkt phlips modeli öneriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı