15 bin TL'ye kadar ekipman önerisi

Bütçe
15bin-20bin
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar, gelecek aya kadar bir sistem alacağım. Sistemi burada anlatmayacağım zaten onun konusu var. Ekipman olarak.

Monitör: 2K olması lazım(ekran kartım RX 7900 XT) Hz'si yüksek Ms'i düşük olsun.

Klavye: Kablosuz olmasını istiyorum. Boyutu %75'in altına düşmesin ayrıca bileklik desteği yanında çok iyi olur. RGB olsun.

Mouse: Kablosuz olsun. Orta boy olsun. RGB olsun. (aklımda Glorious Model D2 var)

Kulaklık: Kablosuz olsun. Rahat olsun. Rgbiye gerek yok.

Mikrofon: Kaliteli olsun. Aklımda Fifine ampligame a6t var iyi mi bilmiyorum.

Almak istediğim ekipmanlar bunlar. Yardım ederseniz çok sevinirim. Ayrıca fiyatı en fazla 5 bin TL artırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör: https://www.hepsiburada.com/msi-27-...loji&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey Monitör 8500

Mouse: VXE R1 Wireless Mouse Mouse 2500

Klavye: Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim][Ön Sipariş] Klavye 4350

Kulaklık + Mikrofon: HyperX Cloud III Oyuncu amazonda 3500 TL

Toplam 18850 TL

Ayrı mikrofon istersen. Fifine Ampligame A6V Yayıncı amazonda 2500 TL.

21350 TL.

Klavyede tasarruf yapabiliriz.

Aynı siteden Darmoshark Top87 Mekanik Klavye alabilirsin. 3k. Bu şekilde tam 20k yapar.

Ama memnun kalırsın.

Mouse olarak birinci elden:

Bunu kullanıyorum. Bunu da değerlendirebilirsin.

Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar, gelecek aya kadar bir sistem alacağım. Sistemi burada anlatmayacağım zaten onun konusu var. Ekipman olarak.

Monitör: 2K olması lazım(ekran kartım RX 7900 XT) Hz'si yüksek Ms'i düşük olsun.

Klavye: Kablosuz olmasını istiyorum. Boyutu %75'in altına düşmesin ayrıca bileklik desteği yanında çok iyi olur. RGB olsun.

Mouse: Kablosuz olsun. Orta boy olsun. RGB olsun. (aklımda Glorious Model D2 var)

Kulaklık: Kablosuz olsun. Rahat olsun. Rgbiye gerek yok.

Mikrofon: Kaliteli olsun. Aklımda Fifine ampligame a6t var iyi mi bilmiyorum.

Almak istediğim ekipmanlar bunlar. Yardım ederseniz çok sevinirim. Ayrıca fiyatı en fazla 5 bin TL artırabilirim.

16k civarı parçalar

Yazı yazan herkese teşekkür ederim. Tüm parçalar kafamda oturdu. Tek oturmayan kulaklık. Düşüncem Logitech G733 fiyatı biraz pahalı ama kulaklık iyi mi sizce.

Yazı yazan herkese teşekkür ederim. Tüm parçalar kafamda oturdu. Tek oturmayan kulaklık. Düşüncem Logitech G733 fiyatı biraz pahalı ama kulaklık iyi mi sizce.

Ya da Logitech G435 nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı