15 bin TL'ye kadar monitör önerisi

wishlamb

Kilopat
Daha fazla  

Merhaba, bilgisayarın başında çok vakit geçiriyorum ve çoğunlukla oyun oynuyorum bazen dizi film izliyorum. Gözü az yoran tepki süresi düşük ve yenileme hızı yüksek 1080p çözünürlük de kullanacağım bir monitör arayışındayım. Yukarıdaki modellerden sizce hangisini almak mantıklı olur?

Merhaba, bilgisayarın başında çok vakit geçiriyorum ve çoğunlukla oyun oynuyorum bazen dizi film izliyorum. Gözü az yoran tepki süresi düşük ve yenileme hızı yüksek 1080p çözünürlük de kullanacağım bir monitör arayışındayım. Yukarıdaki modellerden sizce hangisini almak mantıklı olur?
Ekran kartın ve işlemcin nedir? Ona göre 2k monitör önerelim. Oyunları 2k'da oynarsın.

Renk kalitesi ve serilik önemliyse Alienware, sadece serilik önemliyse XL2566K alın.

Yorumlar için teşekkürler.
Bugün siparişini verdim gelsin bakalım görüşlerimi buradan paylaşırım.

Monitör geldi, kurulumu çok kolay oldu ve malzeme kalitesi bence iyi. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Görüntü kalitesi çok iyi. Daha önceden TN ve VA panel kullanmıştım ama bu monitördeki renkler daha canlı. Monitörün kendi menüsünde çok fazla ayar seçeneği var. Ayrıca ayarlar kısmında Alienware monitöre özel ekranın ortasına nişan almanızı sağlayacak kocaman bir artı işareti yerleştirebiliyorsunuz. Keşke o artı işaretinin daha küçük boyut seçenekleri de olsaydı. Ayrıca ekranın ortasına yerleştirilen farklı ufak pencerelerde var. Ne işe yaradığını tam olarak çözemedim ama o pencerenin içinde görüntünün rengi değişiyor. FPS oyunlarında mutlaka bir fark yaratıyordur. Görüntüler çok akıcı. 144Hz den sonra farkı çok net hissettim. Ben memnun kaldım monitörden.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı