15 bin TL'ye kadar monitör önerisi

MrSheriff

Kilopat
Arkadaşlar herkese selam, başlıkta belirttiğim gibi monitör alacağım şu anda kullandığım ASUS VG27AQ1A'nın yanına ana monitörüm olarak almayı düşünüyorum. PS5'e bağlıydı normalde fakat yeni bir 5070 Ti'lı sistem topladıktan sonra bir monitör gerekliliği daha oldu. Ayrıca mesleğim yazılım bu yüzden de ikinci bir monitör almak istiyorum. Bütçem 10-15K'ya kadar, panel bilgim de IPS olabilir şu anki de IPS bir problemini görmedim OLED'ler aşırı pahalı geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese selam, başlıkta belirttiğim gibi monitör alacağım şu anda kullandığım ASUS VG27AQ1A'nın yanına almayı düşünüyorum. PS5'e bağlıydı normalde fakat yeni bir 5070 Ti'lı sistem topladıktan sonra bir monitör gerekliliği daha oldu. Ayrıca mesleğim yazılım bu yüzden de ikinci bir monitör almak istiyorum. Bütçem 10-15k'ya kadar, panel bilgim de IPS olabilir şu anki de IPS bir problemini görmedim OLED'ler aşırı pahalı geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
2. monitör olarak alacağınız için 1080P fazlasıyla yeterli olur.

Haklısınız fakat yeri gelecek ikisini birlikte kullanacağım hem boyutundan ödün vermek hem de Hz'ini aynı tutmak mantıklı mı bilemedim. Hem dediğim gibi bu monitör genelde PS5'e bağlı oluyordu sistem toplamadan önce. Eğer alacağım monitör iyi olursa zannedersem tekrar PS5 odaklı kullanacağım bunu.

Haklısınız fakat yeri gelecek ikisini birlikte kullanacağım hem boyutundan ödün vermek hem de Hz'ini aynı tutmak mantıklı mı bilemedim. Hem dediğim gibi bu monitör genelde PS5'e bağlı oluyordu sistem toplamadan önce. Eğer alacağım monitör iyi olursa zannedersem tekrar PS5 odaklı kullanacağım bunu.

Şu an neden öyle anlaşıldığını anladım, yanına almaktan kastım ana monitörüm bu olmayacak elimdeki monitörden bahsetmek istemiştim affedersiniz :). İçeriği düzenledim.

Kısaca monitörlerinizin ne iş yapacağını söylet misiniz?

Bu arkadaş öğrenci indirimiyle beraber 32" modeli 12.750₺, 27" modeli ise 11.999₺'ye geliyor. Bu modelden şaşmayın. Bu monitörle ilgili bu forumda çok kez konular açıldı ve herkes memnun.

Kısaca monitörlerinizin ne iş yapacağını söylet misiniz?

Belirttim aslında ama tekrar söyleyeyim şu anda bendeki genellikle PS5'te kullanacağım monitör olacak, konu açtığım ve almak istediğim monitör de bilgisayarıma bağlı olacak fakat yeri gelince ikisini de bilgisayara takacağım zamanlar olacak o yüzden aralarında uçurum fark olsun istemiyorum.

Bu arkadaş öğrenci indirimiyle beraber 32" modeli 12.750₺, 27" modeli ise 11.999₺'ye geliyor. Bu modelden şaşmayın. Bu monitörle ilgili bu forumda çok kez konular açıldı ve herkes memnun.

Hocam teşekkürler yanıtınız için, bu arkadaşla ilgili pek güzel yorumlar duymadım ve genellikle de iade alındığını gördüm gerek forumda gerek farklı mecralarda, iade edilenlerin döndürülüp tekrar başka tüketicilere gönderildiği hakkında söylentiler de görmüştüm. Samsung'dan ne şüphe ama böyle bir durum varmış zannedersem.

Belirttim aslında ama tekrar söyleyeyim şu anda bendeki genellikle PS5'te kullanacağım monitör olacak, konu açtığım ve almak istediğim monitör de bilgisayarıma bağlı olacak fakat yeri gelince ikisini de bilgisayara takacağım zamanlar olacak o yüzden aralarında uçurum fark olsun istemiyorum.

Hocam teşekkürler yanıtınız için, bu arkadaşla ilgili pek güzel yorumlar duymadım ve genellikle de iade alındığını gördüm gerek forumda gerek farklı mecralarda, iade edilenlerin döndürülüp tekrar başka tüketicilere gönderildiği hakkında söylentiler de görmüştüm. Samsung'dan ne şüphe ama böyle bir durum varmış zannedersem.
Anladım hocam ben en son bakalı biraz oluyor, bir ara bu samsung g65b alma furyası vardı patlamış demek ki. Marka sorununuz yoksa eğer Gigabyte'ın yeni piyasaya çıkan sağlam bir modeli var: https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...-monitor-p-55367?utm_campaign=akakce&v=1.43.9

Kendim önceden G24F-2 modelini kullandım 1.5 yıl boyunca ve bir tane bile sorun çıkartmamıştı, şimdiye arkadaşıma sattım ve o da çok memnun bir sıkıntısı yok. Sağlam markadır.

Anladım hocam ben en son bakalı biraz oluyor, bir ara bu Samsung G65B alma furyası vardı patlamış demek ki. Marka sorununuz yoksa eğer Gigabyte'ın yeni piyasaya çıkan sağlam bir modeli var: https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...-monitor-p-55367?utm_campaign=akakce&v=1.43.9

Kendim önceden G24F-2 modelini kullandım 1.5 yıl boyunca ve bir tane bile sorun çıkartmamıştı, şimdiye arkadaşıma sattım ve o da çok memnun bir sıkıntısı yok. Sağlam markadır.

Sağ olun hocam değerlendireceğim tekrar teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı