15 bin TL'ye PS5 + çift kol normal midir?

kerem1238806

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 15k ya sıfır, çift kollu PS5 Slim digital buldum. Bu fiyata bulduğum tek ürün. Arayıp konuştuğumda ürünün yurt dışı cihazı olduğunu o yüzden uygun tutulduğu söyleniyor. Yani garanti vs yok. Ama yine de sıfır.
Ayrıyeten ürünün CFI kodunu sorduğumda ise yurt dışı cihazında öyle bir şey yok. O yurt içi cihazlar için geçerli diye bir şey söyledi bu doğru mudur? Üretim CFI kodunu nasıl öğrenebiliriz? Ürünü bugün vereceğiniz yanıta göre alacağım. Kaçırmak istemiyorum.

Çok normal gelmedi hocam bilmiyorum. Çok bilmiyorum fiyatları ama gereksiz ucuz gibi.

Yani ben de ilk defa görüyorum. Ama sıfır kutu kapalı yani. Yurt dışı olduğu için ucuz dedi. Bir de elimde kalan son 2-3 ürün dedi o yüzden hızlıca elimden çıksın diye uyguna koydum dedi. Bence eğer cihazda bir sıkıntı yoksa alınabilir. Yani ilk defa konsol alacağım. PS5 bozulan bir cihaz değilse bence bu fiyata alınabilir gibi.

CFI kodu fabrikadan çıktığında verilir ve dünya genelinde vardır. Kaldı ki yurtiçi ürünler zaten Sony kapsamında değil, distribütör aracılığıyla geliyor yani aslında onlar da yurt dışı garantili ürünler sadece.

Şuan yd PS5 Slim fiyatları bile epey yüksek yani bu işte bir şey var. Gidip güvenilir bir satıcıdan alın.

CFI kodu fabrikadan çıktığında verilir ve dünya genelinde vardır. Kaldı ki yurtiçi ürünler zaten Sony kapsamında değil, distribütör aracılığıyla geliyor yani aslında onlar da yurt dışı garantili ürünler sadece.

Şuan yd PS5 Slim fiyatları bile epey yüksek yani bu işte bir şey var. Gidip güvenilir bir satıcıdan alın.
bu CFI kodu nerede yazıyor hocam kutuda yazıyor mu onu soruşturayım. zaten acelesi yokmuş adam şehir dışına gidiyor PZT gel al dedi. İsterseniz ilan linkini atabilirim. Sıfır kapalı kutu dedi. Test edip öyle al ister parayı test ettikten sonra gönder dedi. Ama 1-2 gün sonra bozulduğunda iade alamam dedi. Bilemedim ya aşırı uyguna geliyor eğer problem çıkmazsa.

bu CFI kodu nerede yazıyor hocam kutuda yazıyor mu onu soruşturayım. zaten acelesi yokmuş adam şehir dışına gidiyor PZT gel al dedi. İsterseniz ilan linkini atabilirim. Sıfır kapalı kutu dedi. Test edip öyle al ister parayı test ettikten sonra gönder dedi. Ama 1-2 gün sonra bozulduğunda iade alamam dedi. Bilemedim ya aşırı uyguna geliyor eğer problem çıkmazsa.
Kutuda yazar, konsolun altında yazar.

1761916837532.png

1761916819148.jpeg

Yani orada sizi lafla kafalamaya çalışacaklardır, kutuya falan iyi bakın. Kutu açıksa uzaklaşın. DualSense çakmasıyla değiştirilmiş olabilir vs. o şekilde kar yaparlar, zaten bi kontrolcü yaklaşık 4k.

Fazla ucuz hocam. Bir bit yanığı vardır büyük ihtimalle. Bütçeniz o kadarsa Series X bakabilirsiniz. Oyunlar da daha ucuza geliyor.
yok bütçem o kadar değil. 20 verip alabilirim ama verebileceğimin en minimumunu vermek istiyorum. Dün Yine Çift kollu 18K'lık ürün kaçtı. Tabi o 2.el'di ama temizdi. Herkese sordum herkes bir bit yanığı olabilir diyor. İster test et öyle al dedi bide yani. Parayı sonra gönder dedi yani. Bilemedim şimdi ama siz diyorsanız vardır bir bildiğiniz. Biraz daha düşüneyim. Belki daha güvenilir temiz bir ilan bulurum. İlanın linkini de aşağıya atayım. Ama normalde adamla telefonda konuştuk.

LİNK

Satıcı daha önce referanslı satışı olmamış 15-16'lık ürün alıp başınız yanacağına 18 18.5 verin kafanız rahat etsin daha güvenilir esnaf/satıcı bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı