15 bin TL'ye Samsung A35 256 GB alınır mı?

hocam nerdeyse 15 senedir xiaomi kullanıyorum ve güncelleme politikalarından bıktım, 2 sene sonra güncelleme kesiliyor, yazılım stabil değil vs...
teli uzun süre 4-6 sene kullanırım Allah ömür verirse. sağlam ve güncel olması önemli bu durumda.
geçen boynerden bişey aldım indirim için şu programı indirin dediler. girdim markete, hoppaa uygulama cihazınızla(miui11) uyumlu değil , kaldık öyle 😂
Şu anda önümde duran telefon Xiaomi Mi8 lite. 7 yıldır sorunsuz kullanıyorum ve çok memnunum. Android 10 da kaldı ama şikayetim yok.
( Birkaç tane de redmi kullandım. Hiç memnun kalmadım.)
Sizin söylediklerinizin de her kelimesine katılıyorum. Kendi uygulamalarında bile reklam çıkarıyor. Mi hesabına da uyuz olmuştum ama muhtemelen benim cehaletimden kaynaklıdır.

Dostum seninle kendi düşüncelerimi paylaşacağım. Babam Samsung A15'e sahip görüyorum benim 4 yıllık 1300 TL'lik telefonum gibi sürekli takılıyor ve kasıyor. Başka arkadaşlarımdan ve kullanıcılardanda kötü yorumlara rastladığım çok oldu. (a serileri için) kısacası alınmaz demiyorum ama ben senin yerinde olsam Samsung'un s serisi dışında hiçbir telefonunu almazdım ki S23 ve S22'nin işlemcileri aynı diye biliyorum ikisinin de pil ömrü ve sıcaklık stabiliteleri berbat. Ben o bütçeye oyun da oynamadığın için Honor 200 (özellikle kamerası), Nothing Phone 2A gibi modellere yönelirdim. Ben 4 yıldır Oppo A15 kullanıyorum ve gerek kamera, yazılımı gibi durumlarda verdiğim paranın karşılığını bana fazlasıyla verdi, Oppo markasını da öneriyorum, sadece o zamanki ucuz işlemcilerden biri olması tabii şu anda insanı çıldırtmaya yetiyor o ayrı. Son olarak bilmeni isterim ki a serileri aralarında pek farklar olmuyor. A35 evet oyun oynamıyorsun ama işlemcisi çok iyi değil, sonuçta 15k para vereceksin.

Teneke Oppo'yu öneriyorsun ama a serisi önermiyosun, işlemcisi kötü demişsin telefona bir kere bile donma takılma yapmadı, pes PUBG gibi oyunları 60 FPS oynatıyor işlemcisi kötü telefona bak😀

Alınabilir bir cihaz. Eğer ki biraz daha premium cihaz kullanayım tasarım açısındanda daha hoş olsun diyorsan Honor 200 8/256 düşünebilirsin.
bu cihazın aksesuarları zor bulunuyor ve kılıflı kullanımda bile kapak ve çerçeve çizilmesi ile çok şikayet var. 5-6 sene kullanıma çok uygun değil gibi hocam.

bu cihazın aksesuarları zor bulunuyor ve kılıflı kullanımda bile kapak ve çerçeve çizilmesi ile çok şikayet var. 5-6 sene kullanıma çok uygun değil gibi hocam.
A35 te 5-6 sene için yavaş kalır hocam. Şahsen o bütçelere kafam rahat cihaz arayım desem bütçeyi zorlar A55 alırdım

@bbo7 NASA seni amerikaya davet edip , 170 farklı mühendisin ortaklaşa geliştirdiği yeni yapılan uzay aracı hakkında yorum istese ,onlara cevaben "bilemedim ki? PUBG de kaç FPS veriyor ?" diye cevap verirsin muhtemelen .
Teknolojiyle bağını böyle hissettim nedense.

A15 ÇÖP
A24 çöp oğlu çöp (arkadaşım tüketici mahkemesi süreci başlattı . telefon ağır çöp çıktı.)
A32 çöplerin şahı , bir daha asla samsunga bulaşmama kararını bize verdiren telefon .

Son düzenleme:
@bbo7 NASA seni Amerika'ya davet edip, 170 farklı mühendisin ortaklaşa geliştirdiği yeni yapılan uzay aracı hakkında yorum istese, onlara muhtemelen "bilemedim ki? PUBG de kaç FPS veriyor?" diye cevap verirsin muhtemelen.

A15 çöp.
A24 çöp oğlu çöp (arkadaşım tüketici mahkemesi süreci başlattı. Telefon ağır çöp çıktı.)
A32 çöplerin şahı, bir daha asla samsunga bulaşmama kararını bize verdiren telefon.

Ben oyle bir şey mı dedım ne alaka? Bu oyunları rahatça oynatıyor neden işlemcisi kötü olsun kasma takılma yapsın gibisinden dedim, önce bir okuduğunuzu anlayın.

@bbo7 NASA seni Amerika'ya davet edip, 170 farklı mühendisin ortaklaşa geliştirdiği yeni yapılan uzay aracı hakkında yorum istese, onlara muhtemelen "bilemedim ki? PUBG de kaç FPS veriyor?" diye cevap verirsin muhtemelen.

A15 çöp.
A24 çöp oğlu çöp (arkadaşım tüketici mahkemesi süreci başlattı. Telefon ağır çöp çıktı.)
A32 çöplerin şahı, bir daha asla samsunga bulaşmama kararını bize verdiren telefon.

Neyi kötü mesela A35'in söyle bizde bilelim.

@İmparatorFatihTerim a35 i kullanmadım bilmiyorum.
ama yaptığım izlenim e göre konusmak gerekırse samsungdan uzak durulmalı .
üretim safhası hatalı ürünler üretip "neyse sonra güncelleye güncelleye düzeltiriz . Biz bekleyeceğine onlar beklesin" mantığıyla size telefon iteliyorlar .

şu kadar sene güncelleme alacak diye size telefonu güzelliyorlar . şaka gibi .
benim kullandıgım huawei telefon 4 yıldır guncelleme almıyor hiç umrumda bile değil çünkü hala müthiş serilikte ve akıcı performansıyla devam ediyor .
Sizin telefonlar ise daha ilk aylardan sıkıntılar patlak vermeye baslıyor . sizde inşallah gelecek guncellemede duzeltilir diye dua ediyorsunuz .

bu bana avrupa ile türkiye arasındaki sağlık sistemini hatırlatıyor.
Türkiye her sokağa hastahane yaparak sağlık sistemini iyileştireceğini düşünüyor .
Avrupa ise hastahane yapmak yerine sağlıklı beslenip sağlıklı kalmayı ve bu sayede hiç hastahaneye gitmemeyi tercih ediyor .

A35 te 5-6 sene için yavaş kalır hocam. Şahsen o bütçelere kafam rahat cihaz arayım desem bütçeyi zorlar A55 alırdım
Hocam aslında a55 e niyetlendim fakat fiyatları 20k bandına yanaştı. Sarı sitede 1 ay felan kullanılmış garantili a55 ler varda güven olur mu bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı