15 bin TL'ye Samsung A35 256 GB alınır mı?

hocam nerdeyse 15 senedir xiaomi kullanıyorum ve güncelleme politikalarından bıktım, 2 sene sonra güncelleme kesiliyor, yazılım stabil değil vs...
teli uzun süre 4-6 sene kullanırım Allah ömür verirse. sağlam ve güncel olması önemli bu durumda.
geçen boynerden bişey aldım indirim için şu programı indirin dediler. girdim markete, hoppaa uygulama cihazınızla(miui11) uyumlu değil , kaldık öyle 😂
Hocam Xiaomi cidden dünya üzerindeki en karmaşık ve berbat arayüz yazılımıdır (rom) bana göre. Alsam bile direkt yeni rom atardım. (Oppo'nun garip politikaları yüzünden Oppo telefonlarda rom atma sıkıntılı olabiliyor)

Teneke Oppo'yu öneriyorsun ama a serisi önermiyosun, işlemcisi kötü demişsin telefona bir kere bile donma takılma yapmadı, pes PUBG gibi oyunları 60 FPS oynatıyor işlemcisi kötü telefona bak😀
Dostum haklısındır belki bilemiyorum hiç kullanmadım o telefonu ama belli ki pek araştırma gereği duymamışsın ve A35'e sahipsin. Ben nesnel bilgilere göre yorum yaptım sen o şekilde oynuyorsan ne mutlu sana. Şu anki kullandığım telefonum "Oppo olduğu için" değil çok eski olması ve kötü bir işlemciye sahip alt segment bir telefon olduğu için çöp. Yukarıdaki dostum sahip olduğu Huawei telefondan kaç yıldır memnun olduğunu söylemiş ya, aynı o durum benimki de belli açılardan. Ama ben ne olursa olsun asla A serisi Samsung almam bu deneyimlerden sonra.

Son düzenleme:
Hocam Xiaomi cidden dünya üzerindeki en karmaşık ve berbat arayüz yazılımıdır (ROM) bana göre. Alsam bile direkt yeni ROM atardım. (Oppo'nun garip politikaları yüzünden Oppo telefonlarda ROM atma sıkıntılı olabiliyor)

Dostum haklısındır belki bilemiyorum hiç kullanmadım o telefonu ama belli ki pek araştırma gereği duymamışsın ve A35'e sahipsin. Ben nesnel bilgilere göre yorum yaptım sen o şekilde oynuyorsan ne mutlu sana. Şu anki kullandığım telefonum "Oppo olduğu için" değil çok eski olması ve kötü bir işlemciye sahip alt segment bir telefon olduğu için çöp. Yukarıdaki dostum sahip olduğu Huawei telefondan kaç yıldır memnun olduğunu söylemiş ya, aynı o durum benimki de belli açılardan. Ama ben ne olursa olsun asla a serisi Samsung almam bu deneyimlerden sonra.

Senin modeline demedim, genel olarak Oppo Samsung'un yanından bile geçemez, Samsung'un 10 binlik telefonuyla Oppo'nun 10 binlik telefonunu kıyasla mesela, Samsung yüzde 95 ezer geçer.

Dostum haklısındır belki bilemiyorum hiç kullanmadım o telefonu ama belli ki pek araştırma gereği duymamışsın ve A35'e sahipsin.

Hocam telefonu bayağı bir araştırıp aldım açıkçası, tabii ben aldığımda 15 bin değildi 13.5 seviyelerindeydi, o fiyata da genelde ya Redmi Note 13 Pro'ya A35 öneriliyordu, Redmi'nin işlemcisi 5 yıllık işlemci olduğu için A35 daha iyi duruyordu, artı olarak A35'in en iyi yanlarından biri kamerası diyorlardı zaten, biraz ısınması var oda kılıf takarsan hissettirmiyor, oyunlarda hafiften hissediyorsun.

Son düzenleme:
Hocam bizim cevap arada kaynadı :)

Hocam bence ihtiyacınızı gayet iyi bir şekilde karşılar,şuana kadar telefonda yapmak isteyipte yapamadığım bişey olmadı, kamerasıda fiyatına göre gerçekten iyi, 6 sene olmasa da en az 4-5 sene götürür diye düşünüyorum.

Hocam bizim cevap arada kaynadı :)

Pil süresi olarak da genelde 7-7.30 saat arası veriyor, tabii ben 1-1.30 saat falan oyun da oynuyorum, oyun oynamayan biri 8'i zorlar.

Son düzenleme:
Hocam bence ihtiyacınızı gayet iyi bir şekilde karşılar,şuana kadar telefonda yapmak isteyipte yapamadığım bişey olmadı, kamerasıda fiyatına göre gerçekten iyi, 6 sene olmasa da en az 4-5 sene götürür diye düşünüyorum.

Pil süresi olarak da genelde 7-7.30 saat arası veriyor, tabii ben 1-1.30 saat falan oyun da oynuyorum, oyun oynamayan biri 8'i zorlar.
eyvallah hocam, yılbaşında malum sitelerde indirim-kampanya felan olur mu? yoksa denk getirip hemen almak mı gerekir ?

Hocam son bir şey daha sorayım, A55'i almak için zorlamaya gerek var mı?

A55'in 128 GB modeli şu anda 17 bin civari, 128 GB bana yeter diyorsanız bence alınabilir 2 bin falan var aralarında, 256 GB alacağım diyorsanız 19 bin civarında, bence ona değmez o fiyata daha iyileri var gibi.

Hocam son bir şey daha sorayım, A55'i almak için zorlamaya gerek var mı?

Baktım şu an S21FE ile A35 arasında 1100 lira gibi bir şey var, S21FE almanız daha iyi olur gibi.

A55'in 128 GB modeli şu anda 17 bin civari, 128 GB bana yeter diyorsanız bence alınabilir 2 bin falan var aralarında, 256 GB alacağım diyorsanız 19 bin civarında, bence ona değmez o fiyata daha iyileri var gibi.

Baktım şu an S21FE ile A35 arasında 1100 lira gibi bir şey var, S21FE almanız daha iyi olur gibi.
hocam uzun süre kullanmayı düşündüğüm için s21fe, güncelleme ve batarya konusunda eksik kalacak gibi. 256gb a35 iyi sanki ....

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı