15 bin TL'ye Valorant vs CS2 için sistem önerisi

Hocam rx 6500 xt değil zaten olay işlemci farkı da var ben ondan attım o sistemi arkadaş sıfır istiyorsa ikisinide düşünsün.
Bu bütçede 2. el dışı ne atsan kötü çıkar, savunmanın faydası yok, ikinizde kötü öneri yapmışsınız.

Dedim ya size sordum diye. İstemezse diye de bazı parçaları sıfır atarız dedim konunun başına bakarsanız.

O zaman sistem dizip onu savun, RX 580 sisten savunuyorsun, parça kalitesi desen yok.
Hala bana 6500XT'den iyidir diyorsun, iyi olması önemli değil, 2 seri öncesi kartı ile daha yeni nesil kartı karşılaştırıyorsun sen.
4060 ile 1080 Ti eşleşmesi gibi, güçlü olabilir ancak WattMan hatalarına karşı sen mi çözüm bulacaksın? Bir de Afox adlı bir markanın kartına.

O zaman sistem dizip onu savun, RX 580 sisten savunuyorsun, parça kalitesi desen yok.
Hala bana 6500XT'den iyidir diyorsun, iyi olması önemli değil, 2 seri öncesi kartı ile daha yeni nesil kartı karşılaştırıyorsun sen.
4060 ile 1080 Ti eşleşmesi gibi, güçlü olabilir ancak WattMan hatalarına karşı sen mi çözüm bulacaksın? Bir de Afox adlı bir markanın kartına.
15k ya nasıl bir parça kalitesi atabilirim size? Rx 580 i savunduğum falan yok arkadaşların isteklerine göre ryzen 5 5600 rx 580 in valorant ve cs 2 performansı daha iyi olur diyorum.

15k ya nasıl bir parça kalitesi atabilirim size? RX 580'i savunduğum falan yok arkadaşların isteklerine göre Ryzen 5 5600 RX 580'in Valorant ve CS 2 performansı daha iyi olur diyorum.

Hala performansı daha iyi diyorsun, yazdığımı okumadın mı sen?
Sence olay RX 580'de mi R5 5600'de mi?
8 Yıllık kart öneriyorsun diyorum, o kartın ömrü yok, hala bana güçten bahsediyorsun, gücünden değil güncelliliğinden bahsediyorum ben, neyini anlamıyorsun?

Biri 4 diğeri 8 yıllık kart, arada 4 yıl var, sırf fazladan birkaç FPS için 8 senelik kart öneriyorsun, PSU gibi şeylerden bahsetmiyorum, nasıl bir parça kalitesi atabilirim diyorsun, 6500XT sistemin parçaları daha iyi, konu sahibi böyle bir sisteme 360Hz monitör almayacağına göre bir mantığı yok değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı