15 dakikayla uyuz bulaşır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

qwakzy

Centipat
Katılım
12 Eylül 2024
Mesajlar
82
Arkadaşlar önemli konu. Ablam uyuzmuş yanında otururken annem söyledi ve 2 dk sonra bende kaşınmaya başladım. Psikolojikmi yoksa gerçektende kapmış olabilir miyim? Önemli konu o kadar çok da durmadım yanında, 10 15 dk gibi sirkeyle duş alacağım şimdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Larva dönemi oluyor bu kadar kısa sürede etkisini göstermez. Ayrıca kaşıntılar genelde gece olur, gece hareket ettikleri için. Sizdeki psikolojik.
çok geçmiş olsun hocam eğer tükürük salya açık yaraya denk gelmedi veya ağzınıza tükürmediyse sıkıntı çıkmaz
 
Larva dönemi oluyor bu kadar kısa sürede etkisini göstermez. Ayrıca kaşıntılar genelde gece olur, gece hareket ettikleri için. Sizdeki psikolojik.
Zaten öyle düşünmüştümde nolur nolmaz diye genede yazayım dedim sağolun
 
Bu kaşınma yüksek ihtimalle psikolojik ama şöyle bir durum var eğer birlikte aynı evde yaşıyorsanız doktorun ablana verdiği tedaviyi o evde yaşayan herkesin uygulaması gerekiyor yoksa kurtulamazsınız haberin olsun anne baba kardeş herkes. Kıyafetler yorganlarla alakalı da alınması gereken önlemler var onları da söylerler zaten bir kağıtta veriyorlar, onları da ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı