Sınıfta uyuz olan birisinden uyuz geçmiş midir?

geçmemiş uyuz ilaç aldım 1 yıldır duruyo :)
Hocam bir yıldır nasıl duruyor çok uzun nasıl yaşıyorsunuz böyle nasıl dışarı çıkıyorsunuz sorun çıkmıyor mu. Hocam birde benim oda arkadaşım uyuz çıktı çocuğu odadan postaladık gideli 2 hafta oldu çocuğu yolladıktan hemen sonra doktora gittik doktor(ki bir aile hekiminden öğrendiğim kadarıyla şehrin uyuz salgını olaylarına bu hoca bakıyormuş çok tecrübeliymiş)dermotoskopla karnıma ve bacağıma bakıp hiç bir şey olmadığını söyledi ondan sonra ben bir hafta sonra tekrar gittim bu seferde sadece karnıma dermotoskopla baktı ve bir şeyimin olmadığını söyledi ondan sonra biraz soru yağmuruna tuttum en son hocam insanlar selam veriyor temasta etmek istemiyorum ne yapmam lazım dedim adamda sinirlendi bak dedi sende hiç bir şey yok dedi olsa görürdüm dedi temas et hatta istersen her yerlerine temas et hiç bir şey olmaz dedi. Hocam yaklaşık dediğim gibi 2 hafta geçti şiddetli kaşıntı falanda yok fakat bir türlüde emin olamıyorum sizde kaşıntı arkadaşla görüşmeyi kestikten kaç hafta sonra başladı? Ben tam olarak ne zaman rahat edebilirim? Hocam biraz yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı