Steam $15 envanter önerisi

Eymen AYDAY

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. CS2'de envanter dizmeyi düşünüyorum. Bütçem 15 dolar fakat çok zorlarsam belki (kesin değil) 20 dolara çıkabilirim. Envanterimde Glock ve Tec-9 skinlerim şu anlık idare ediyor ve memnunum, diğer skinler o kadar da iyi değil. Glock ve Tec-9 dışında iyi bir envanter önerirseniz sevinirim. M4A1-S’te "Wash Me Pls" skini var, kötü bir skin evet ama şu anlık idare ediyor gibi. Onu değiştirmeli miyim sizce?

MP7, AK-47, AWP, Deagle, Five-Seven, M4A4 bu silahlardan önerirseniz sevinirim, genelde bu silahlarla oynuyorum. Hepsine önermenize gerek yok, mesela AWP, AK, MP7 ve M4A4'e 15 dolara iyi skinler geliyor ama Five-Seven boşta kalıyor, öyle de olabilir. (Umarım anlatabilmişimdir.) M4A4 yerine iyi bir M4A1-S skini varsa da önerebilirsiniz. Konsept envantere de açığım, mesela mor envanter / kırmızı envanter / yeşil envanter / mavi envanter gibisinden. Şimdiden teşekkür ederim.

Son olarak Steam Pazar üzerinden satın alacağım başka herhangi bir siteden almıyacağım. Belki 15 dolar yerine 16-17 dolar gibi bir bütçem olursa steam'e en az 5 dolar yatırıldığından dolayı bynogame üzerinden 2 dolar değerinde skin alabilirim

Son düzenleme:
AK-47 Simsiyah çok iyi eğer mat istiyorsanız fabrikadan yeni çıkmış veya görevde kullanılmış, eğer daha karanlık parlak olmayan bir ak istiyorsanız savaştan çıkmışı önerebilirim. Üstünede sade ve uyumlu bir kaç sticker takarsan baya yakışır.

Herkese selamlar. CS2'de envanter dizmeyi düşünüyorum. Bütçem 15 dolar fakat çok zorlarsam belki (kesin değil) 20 dolara çıkabilirim. Envanterimde glock ve tec-9 skinlerim şu anlık idare ediyor ve memnunum, diğer skinler o kadar da iyi değil. Glock ve tec-9 dışında iyi bir envanter önerirseniz sevinirim. M4A1-S'te "wash me pls" skini var, kötü bir skin evet ama şu anlık idare ediyor gibi. Onu değiştirmeli miyim sizce?

MP7, AK-47, AWP, Deagle, five-seven, M4A4 bu silahlardan önerirseniz sevinirim, genelde bu silahlarla oynuyorum. Hepsine önermenize gerek yok, mesela AWP, ak, MP7 ve M4A4'e 15 dolara iyi skinler geliyor ama five-seven boşta kalıyor, öyle de olabilir. (umarım anlatabilmişimdir.) M4A4 yerine iyi bir M4A1-S skini varsa da önerebilirsiniz. Konsept envantere de açığım, mesela mor envanter / kırmızı envanter / yeşil envanter / mavi envanter gibisinden. Şimdiden teşekkür ederim.

Son olarak Steam pazar üzerinden satın alacağım başka herhangi bir siteden almayacağım. Belki 15 dolar yerine 16-17 dolar gibi bir bütçem olursa Steam'e en az 5 dolar yatırıldığından dolayı ByNoGame üzerinden 2 dolar değerinde skin alabilirim.

Göz zevkinize uygun fabrikadan yeni çıkmış veya az aşınmış ucuz skinler alıp müzik kiti alabilirsiniz(eğer yoksa) böyle daha fazla zevk alacağınızı düşünüyorum.

AK-47'ye gri veri kamuflaj FN alabilirsin hem ucuz hem de sade ve şık. (Bana göre)
almayı düşündüm onu ama bana göre değil ya benim hoşuma gitmedi

AK-47 Simsiyah çok iyi eğer mat istiyorsanız fabrikadan yeni çıkmış veya görevde kullanılmış, eğer daha karanlık parlak olmayan bir ak istiyorsanız savaştan çıkmışı önerebilirim. Üstünede sade ve uyumlu bir kaç sticker takarsan baya yakışır.
o zaman savaş görmüş+4-5 tane ucuz kırmızı sticker yapıştırsam baya güzel durur gibi aklıma yattı

Göz zevkinize uygun fabrikadan yeni çıkmış veya az aşınmış ucuz skinler alıp müzik kiti alabilirsiniz(eğer yoksa) böyle daha fazla zevk alacağınızı düşünüyorum.
Aklımda şöyle bir plan var önce envanter dizip aradan biraz zaman geçince müzik kiti almayı düşünüyorum şu anlık müzik kiti alma gibi bir isteğim yok

Almayı düşündüm onu ama bana göre değil ya benim hoşuma gitmedi.

O zaman savaş görmüş+4-5 tane ucuz kırmızı sticker yapıştırsam bayağı güzel durur gibi aklıma yattı.

Aklımda şöyle bir plan var önce envanter dizip aradan biraz zaman geçince müzik kiti almayı düşünüyorum şu anlık müzik kiti alma gibi bir isteğim yok.

O zaman müzik kiti parasına AK-47 Ice Coaled önerebilirim.

almayı düşündüm onu ama bana göre değil ya benim hoşuma gitmedi

o zaman savaş görmüş+4-5 tane ucuz kırmızı sticker yapıştırsam baya güzel durur gibi aklıma yattı

Aklımda şöyle bir plan var önce envanter dizip aradan biraz zaman geçince müzik kiti almayı düşünüyorum şu anlık müzik kiti alma gibi bir isteğim yok
Hocam siz bilirsiniz ama ben simsiyahı seviyorum parasına göre cidden güzel skin. 2,3 Güzel sticker yapıştırdınız mı güzel durur.

Alınabilir mantıklı. Şu an Ice Coaled ve Slate arasındayım büyük ihtimalle envanterin gidişatına göre karar vereceğim bütçe artarsa Ice Coaled ucu ucuna yeterse Slate alırım

Hocam siz bilirsiniz ama ben simsiyahı seviyorum parasına göre cidden güzel skin. 2,3 Güzel sticker yapıştırdınız mı güzel durur.
Evet 4 doları sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum

Hocam peki Fade MP-7 alınır mı baya hoşuma gidiyor az aşınmışı 3.40 dolar

Alınabilir mantıklı. Şu an Ice Coaled ve slate arasındayım büyük ihtimalle envanterin gidişatına göre karar vereceğim bütçe artarsa Ice Coaled ucu ucuna yeterse slate alırım.

Evet 4 doları sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.

Hocam peki fade MP-7 alınır mı? Bayağı hoşuma gidiyor az aşınmışı 3.40 dolar.

Fazla MP7 oynayan biriyseniz alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı