15 Liraya Windows 10 Pro OEM Key Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TheVibe

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2017
Mesajlar
539
Çözümler
3
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Dostlarım kartımda tam 15 lira var, atm/banka çok uzakta, o yüzden 15 lira ile işimi halletmem lazım. Kullandığım Windows 10 Pro deneme sürümünün de sonlarına gelmiş bulunmaktayım. 15 liraya OEM Key önerir misiniz?
 
Epttavm'den almıştım hemen teslim edildi.
 
Eğer üniversite öğrencisiyseniz, Azure Portal'dan ücretsiz key alabilirsiniz.
 
Yanlış Bilgilendirme
Programsız CMD komutlariyla lisansinizi orijinal yapabilirsiniz.
 
Korsani kesinlikle desteklemiyorum fakat bir kac seye aciklik getirmek icin yaziyorum.
1- Satilan keylerde korsan/yasal degil statusune giriyor. O keyler fazla fazla alan firmalardan arta kalanlar ve firmalarin anlasmasinda keylerin 3. bir kisiye satilamayacagi yaziyor. Siz o keyi alarak 3. kisi oluyorsunuz.
2- KmSpico'nun orijinal hali virussuz sadece lisans kontrolunu degistiren bir program. Tabi ilk gordugunuz sitede hangi versiyonu vardir bilmiyorum. Ama Redditte biraz arama ile orijinal programa ulasabiliyorsunuz. Ayrica Github'da da sansli ve hizli iseniz kaldirilmadan acik kaynak kodlu olarak KmSpico bulabilirsiniz.
3- KmSpico'nun yaptigini kendiniz de consol'da 2-3 satir kod yazarak yapabilirsiniz.
 
O program babasının hayrına lisanslamıyor. Başlı başına bir virüs abidesi. Farkı anlamak için aynı model 2 bilgisayara orijinal ve Kmspico ile lisanslanmış iki bilgisayarı karşılaştırın. Bariz bir hız farkı göreceksiniz.
Ayrıca korsan kullanıma teşvik ederek forum kurallarını çiğniyorsunuz.
Evet korsan paylaşmak kesinlikle yasaktır. Fakat şunu da söyleyeyim KMSpico kullanıyordum daha önceden. 21 Mayıs 2019'da format atıp orijinal Windows 10 kurdum fakat FPS değerlerinde veya bilgisayar hızında neredeyse hiçbir değişiklik yoktu. KMSpico varken de hızlıydı, şimdi de hızlı. Fakat yine de korsan kullanmayın çünkü adı üstünde korsan!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı