15 metre Ethernet kablosu pinge sebep olur mu?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Modemimiz salonda ve odadan Wi-Fi ile bağlanmak zorunda kalıyorum. 15 metre Ethernet kablosu alsam sizce ping hız düşmesi vs. olur mu?

Eğer olmayacaksa güzel kaliteli kablo önerisi verebilir misiniz? :) şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Modemimiz salonda ve odadan Wi-Fi ile bağlanmak zorunda kalıyorum. 15 metre Ethernet kablosu alsam sizce ping hız düşmesi vs. olur mu?

Eğer olmayacaksa güzel kaliteli kablo önerisi verebilir misiniz? :) şimdiden teşekkürler.
15 pingden 150 pinge çıkartacak hali yok bu kablonun. Öyle çok fazla bir düşüş yaşamazsınız. Hatta hiç düşüş de yaşamayabilirsiniz.

Sanmam bende de 15 metre var belki 20 bile olabilir hatırlayamadım. Modemle kasa dip dibe ve ping sorunum yok.

Hocam metresi 8 liraya geliyor. Marka kaliteli mi bilmem ama gitsin bir tanıdık bilgisayarcıya alsın. Elektronikçi de olur. Maksimum metresi 5 liraya veriyorlar.
Marka sağlam markadır hocam sıkıntı olmaz. Bu markanın Flat olanını kullanıyorum ve çok ince olmasına rağmen gayet güzel performans veriyor. Kapının arasında ezilmesine rağmen hala sağlam çalışıyor :D

Marka sağlam markadır hocam sıkıntı olmaz. Bu markanın Flat olanını kullanıyorum ve çok ince olmasına rağmen gayet güzel performans veriyor. Kapının arasında ezilmesine rağmen hala sağlam çalışıyor :D
Ben bilgisayarcıdan yazın metresi 3 liraya almıştım. Kafa falan da çakılıydı. Kalın da kablo. Eski kabloma göre baya kalın hatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı