Mustafa Utku Gökçe
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Software & Web Master
Odamın tavanında, masasında, raflarında ve kasa içerisinde bulunan ortalama 13-15 metre RGB LED mevcut. Bunları MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC anakartıma bağlamak istiyorum.
Fakat 15 metre gibi bir uzunluğu çalıştırabilir mi? Amacım kumanda olmadan bilgisayar üzerinden kontrol etmek. Ses ve çeşitli efekt kombinasyonlarını kullanmak.
Piyasada akıllı telefon üzerinden kontrol edilebilen kontrolcüler mevcut fakat benim istediğim bu değil. Bilgisayar üzerinden her şeyi yapmak istiyorum. Elektrik elektronik bilgim mevcut teknik bilen arkadaşlar güçlendirme yollarını biliyorsa da yazabilir.
Son olarak ben bu anakarta kaç metre led takabilirim?
Teşekkür ederim.
Fakat 15 metre gibi bir uzunluğu çalıştırabilir mi? Amacım kumanda olmadan bilgisayar üzerinden kontrol etmek. Ses ve çeşitli efekt kombinasyonlarını kullanmak.
Piyasada akıllı telefon üzerinden kontrol edilebilen kontrolcüler mevcut fakat benim istediğim bu değil. Bilgisayar üzerinden her şeyi yapmak istiyorum. Elektrik elektronik bilgim mevcut teknik bilen arkadaşlar güçlendirme yollarını biliyorsa da yazabilir.
Son olarak ben bu anakarta kaç metre led takabilirim?
Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: