Hiç gerek yok.15 Pro Max kullanıyorum S25'e geçmek mantıklı mı?
Hiç gerek yok.15 Pro Max kullanıyorum S25'e geçmek mantıklı mı?
Bence Xiaomi 15 alin. Kamera ve performans konusunda daha ustun.Cihazım yurt dışı ama ileride BTK sıkıntı çıkaracak diye değiştimek istiyorum aynı zamanda al sat yapıyorum.
Bence Xiaomi 15 alin. Kamera ve performans konusunda daha ustun.
Sen bilirsin.Bana gelmez maalesef.
Sen bilirsin.
Alakasi yok. Telefonlari markalarina gore yargilamayin. Onlari kamera sensor kalitesi, sensor boyutu, panel ve hizli sarj gibi ozelliklerle karsilastirin. Yani attan inip, esege binmezsin. Attan inip, arabaya binmek gibi bana gore. Bu benim fikrim ama.Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey oluyor Çin malı almak değil de Samsung'a yönelirim almak istesem.
Alakasi yok. Telefonlari markalarina gore yargilamayin. Onlari kamera sensor kalitesi, sensor boyutu, panel ve hizli şarj gibi ozelliklerle karsilastirin. Yani attan inip, esege binmezsin. Attan inip, arabaya binmek gibi bana gore. Bu benim fikrim ama.
Anladığım kadarıyla büyük telefondan sıkıldınız, o zaman 16 Pro'ya geçmenizi öneririm veya bekleyip 17 Pro modeline geçin. S25'e geçmeniz mantıksız olur.15 Pro Max kullanıyorum S25'e geçmek mantıklı mı?
İPhone üretim yeri olan Çin Apple'ın en büyük montaj merkezi olmasının yanı sıra, birçok bileşenin de tedarik edildiği bir noktadır.Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey oluyor Çin malı almak değil de Samsung'a yönelirim almak istesem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.