Galaxy S25'ten iPhone 15'e geçilir mi?

Bütçe
40.000
@mustafae.175765675 Cihaza temiz bakarsan aşırı bir fiyat farkı olmadan satabilirsin. Seneye satmayı düşünüyorsan güncellemelerle alakalı bir sorun da yoktur zaten. Her ay düzenli güvenlik güncellemesi alıyor telefon. Şahsen yerinde olsam telefonu yıllarca kullanıp alabildiğim maksimum verimi alırım. Tabii değer kaybı olarak da iPhone'lar kadar değeri iyi durumda olmaz ama biraz da fiyattan ziyade telefondan aldığın verim önemli. İlla ben daha az değer kaybı yaşamak ve iOS'tan devam etmek istiyorum diyorsan telefonu satıp 2. el iPhone 15 Pro bakabilirsin. Yine de kesinlikle S25'den iPhone 15'e geçmek gibi bir hata yapmamanı öneririm.

Merhaba değerli forum üyeleri. 2-3 aydır Galaxy S25 cihazına sahibim. Bunun öncesinde hep iOS cihazlarını kullanıyordum ve şimdi geri iOS'a geçmek istiyorum, iPhone 15'e yani. Evet, S25 iPhone 15'ten 2 kat her yönüyle efsane bir cihaz, ona lafım yok ama benim korkum şöyle: Şimdi Samsung her yeni modelinde eski modellerine sırtını dönüyor, mesela Fold 7 serisine gelen UI 8 S25'lere gelmedi ve hâlen UI 7 gelmeyen ve güncelleme alamayan modeller bile var.

Diğer bir etken ve en önemlisi piyasa değeri yani bu Android'lerin ilerleyen süreçte piyasa değerinin düştüğü söyleniyor ve bu beni endişelendiriyor. Bir diğeri ise uzun ömürlülük. S25'e geçtikten sonra S23 inceleme fırsatı buldum ve cihaz bayağı bir takılıyordu ve bu da beni geriyor açıkçası. Daha iPhone 12'ler bile yağ gibi kayıp gidiyor ve yine cihazı aldıktan sonra 128 GB olması sebebiyle UFS 3.1'e sahip olduğunu öğrendim ve bu gibi etkenler beni cihazdan soğuttu açıkçası.

Burada verdiğim bilgiler söylenti ve kesinliği yok, bu yüzden sizin fikrinizi almak için buraya geldim. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Kısaca, iPhone 15'e geçmeye değer mi yoksa kalmalı mıyım?
S23FE bile takılmıyor, S23 mü takılcak. S25’de kalın. Dediğiniz sadece A serisinde oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı