15 Pro'yu satıp S24 Ultra almak

Savunmam saçma falan değil. Fiyat performansından bahsettiğimi gördünüz mü? Cevap vereyim: Hayır, görmediniz. Ee o zaman?

Zaten F/P olarak kötü bir cihaz, 100.000 TL bir telefona belirli koşullar haricinde verilmez. Ama burada performans karşılaştırıyoruz, o yüzden sizin mesajınız çok saçma kalıyor.

"Apple 8 GB, Android 16 GB saçmalığı" ne?

8 GB RAM'li Apple telefonda, 16 GB RAM'li Android'in yaptığı işle aynı işi yapabiliyorsam, neden saçmalık olsun? İki işletim sisteminin çalışması farklı RAM'e bakış açılarında bile farklılıklar var.

8 GB RAM ile, telefonda hiç RAM sıkıntısı çekmeden çok üst düzey performans gerektiren işleri bile yapabiliyorsam, 16 GB RAM koymanın mantığı ne? Bu telefona eksi mi yazar?

Apple 8 GB Android 16 GB diye bir şeyden bahsedilmemiş, dikkatli okuyun orayı.
İnternete yazın, arkadaşın ne demek istediğini anlarsınız.
Spoiler: Mac'lerle alakalı. IPhone'lardan bahsedilmiyor o konuda.

Ben boşu boşuna masraf ettiğini söylüyorum dost. Sence 15 PM'yi aldığı fiyattan satabilecek mi? Neyse bunun tartışmasını yapıp birbirimizi üzmeye gerek yok. Herkesin görüşü farklı iyi Sosyaller diliyorum.

Çok benzer fiyattan satabilecek diyorum ben de, ki işin para mevzusu geçmiş zaten, arkadaş cihazı kullanıyor. 15P mi daha iyi S24U mu diye soruyor aslında.

Argüman sunmayıp böyle şeylerle vızırtı yapmayın efendim. IPhone'u yeri gelince savunur yeri gelince gömerim. Burada bana verilerle gelin, bıktım şu forumda "bu daha iyi kanka ben bunu kullanıyorum" safsatasından. Öznel verilerle, sizin fikrinizle belirlenmiyor böyle şeyler. O zaman ben de elimdeki telefonun daha çıkmamış S25 Ultra'dan 1500 kat iyi olduğunu düşünüyorum, telefonum şu an daha iyi oldu mu?
S24 ultrayi ne kadar tavsiye ettigimi ve ovdugumu eski yanitlarimdan gorebilirsiniz, ayrica size fikrimi sundun vizirti tabiriniz hic hos degil.

Bu soruyu sorarak pişman olmuş olabilirsiniz bu soruya insanların tarafsız cevap vermesi mümkün değil iPhone telefonların statü seviyesi olarak görüldüğü ülkede, kim neyi alıyorsa onu övüyor bende şu an iPhone 13 var yeni bir telefon alsam bende Samsung s24 ultra alırdım benim hoşuma gidiyor ultra serisi.

Apple 8 GB Android 16 GB diye bir şeyden bahsedilmemiş, dikkatli okuyun orayı.
İnternete yazın, arkadaşın ne demek istediğini anlarsınız.
Spoiler: Mac'lerle alakalı. IPhone'lardan bahsedilmiyor o konuda.

Çok benzer fiyattan satabilecek diyorum ben de, ki işin para mevzusu geçmiş zaten, arkadaş cihazı kullanıyor. 15p mi daha iyi S24u mu diye soruyor aslında.

Aynı lafı iPhone cihazlar için de söylüyorlar.
Katalog açıp veri okuyup bilgiliymiş gibi davranıyorsunuz ya çok eğlenceli oluyor izlemesi iki telefon karşılaştıracağız ama işletim sistemleri dahil olmayacak 😁

Bu soruyu sorarak pişman olmuş olabilirsiniz bu soruya insanların tarafsız cevap vermesi mümkün değil iPhone telefonların statü seviyesi olarak görüldüğü ülkede, kim neyi alıyorsa onu övüyor bende şu an iPhone 13 var yeni bir telefon alsam bende Samsung s24 ultra alırdım benim hoşuma gidiyor ultra serisi.
Maalesef hocam, duzgunce fikrinizi dile getirdiginiz an fanboy oluyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

okursun yetmedi izlersin.

@arda8391

Dostum boş ver insanların çekememezliği var donanıma takılma istediğin şekil takıl. Cam şişeli suyu 30TL'ye alırsın birisi gelir 10TL'lik pet şişeyi niye almadın diye laf yapar.
Her iki tarafı da deneyimledim. Eşimde Iphone 11, bende S20 FE var. İsteyene görsel bile atarım. Zamanında Iphone 11'den daha iyi güzellemesi yaptıkları telefon fıstık gibi sorunsuz kullanılıyorken ben ne dertler çektim.

Şu an da mesela klasikleşen bir sorun var bende. Telefon şarjdayken Twitter'da akış yenilenmiyor. 😀 Saçma saçma şeylerle uğraşmaktan cidden sıkıldım. Telefonu elime alma bile almıyorum.

Herkesin görüşü kendine, saygı duyarım. Ama benim için Android = bela.

Burada IPhone'u üstün gösteren şeylerin hepsi iOS ile alakalı biliyorsun değil mi? Ben sabahtan beri neden bahsediyorum?
Ekrana gelince "sen o 8K yı nasıl göreceksin" deyip batarya konusunda "ikisi de idare ediyor işte" demek inanılmaz bir taraf tutmaktır.
Ayrıca DxOMark'a göre S24U'nun kamerası daha iyi.

Eki Görüntüle 2331144

Hala IOS'tan bahsedip bir de kendini bilgili sanıyor. Lütfen ilk yorumumu oku, anlamadıysan 5 10 defa daha oku. Çünkü sana aynı şeyi 50 defa anlattım ve 51. defaya anlatmama değmezsin.

Olay değmezsin deyip kendini bu kadar kanıtlama çabanda zaten, donanım bilmişsin donanım donanım diye geziyorsun ben günün sonundaki kullanıcı deneyimine bakıyorum.
Sana hak verdiğim noktayı ve o kadar kamera hakkındaki yazıyı es geçip iğne ile birkaç karşılık verebileceğin nokta bulup onlarla karşılık vermeye çalışıyorsun.
Donanım arıyorsan Samsung değil Xiaomi fanboyu ol bak ne güzel havada uçuşuyor RAM'ler megapikseller mutlu olursun sonuçta işin sonunda kullanıcı deneyiminde yazılım önemli değil.
DxOMark'ın kriterleri neler baktın mı hiç? Açıp iki telefonunda kamerasından fotoğraf çekip çekilen fotoğrafları inceledin mi?

Neyse sağ ol bana bu eğlenceli tartışmayı verdiğin için güzel güldüm seviyorum bu Apple Samsung konusu açanları birinin altında Apple fanı ilan ediliyorsun diğerinin altında Samsung vallahi insan eğlenemeyecek bunlar olmasa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı