15 Şubat'ta okulların açılması mantıklı mı?

Maksimum 2 ay daha kapalı tutabilirler. Her gün 20 bin vaka açıklayan İtalya'da her yer açık neden? Çünkü ekonomileri kötüye gidiyor kapalı olunca. Yunanistan sokağa çıkma yaşağı ilan etti ona rağmen yüzyüze eğitime devam etti. Sağlık falan hikaye. Bugün sağlığını korumuş olacaksın ama önümüzdeki belki 10 yıl rahat yaşayamayacaksın. Sağlık diyenler boş yapıyor. Ders çalışmayan tembel öğrenciler çoğunluğu.

Mutasyonlu virüs var ve bu daha bulaşıcı. Okullar kesinlikle açılmamalı. Okullardan bir öğrenciye bulaşsa bütün öğrencilere yayılır. Açılması şu anlık doğru değil bence.

Senin okulda kaç kişi kaptı.
Bilmiyorum. Sorun bu değil zaten. Bak sana çok basit bir şekilde anlatıcağım. Bir öğrenci var ve okula otobüs ile gidiyor. Bu çocuğun ailesi korona ve haliyle çocukta korona kapmış ama bilmiyor. Bu çocuk otobüse bindi ve orada ki insanlara da bulaştırdı. İmkansız diye düşünme böyle çok insan var.

Senin mantığa göre yer yer kapatılmalı.
Yer yer değil her yer olacak
Sen kaçıncı sınıfsın.

Mutasyonlu virüs diyenlere soruyorum. Bizim okulda 4-5 kişi korona oldu. Biz olmadık. Bir de kaç vaka okullardan kaç vaka diskolardan kumarhanelerde olanlardan mı kaynaklanmış sorarım size.

Sizin okulda 5 kişi korona olduğu diye Türkiye'deki bütün okullarda 5 kişide mi korona olacak? Çok mantıklı konuşmuşsunuz böyle devam!

Sağlık diyenler boş yapıyor. Ders çalışmayan tembel öğrenciler çoğunluğu
Neden sağlığını düşünen insanlar birden tembel oldu? Ben de okulların açılmasını istemiyorum ve tembel değilim. Babamın kronik rahatsızlığı var ve eğer okula gidersem ona bulaştırmaktan korkuyorum. Bu gayet normal bir şey değil mi? Herkese tembel demekten vazgeçin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…