Özel okulları 1 gün bile açsalar 5 gün açılacak demek oluyor bu. Hatta duruma göre Cumartesileri de açabilirler. 4 gün kurs 1 gün okul. Onun da bugunu bulmuşlar.
Hani önce bir kere açılmıştı ya. 2 gün boyunca okula 1. grup gidiyordu, Çarşamba günü okul temizleniyordu sonrasında 2 gün de 2. grup gidiyordu. Yani toplamda haftada 2 gün okula gidiyordunuz ya hani.
Özel okullarda o dönem haftada 5 gün okula gidiyordum ben. 2 gün resmi okul, 3 gün kurs şeklinde resmileştirmişlerdi. Aynısını yaşayacağım.
Dipnot: Galiba biz özel okullulara virüs bulaşmıyor.
O servislerde, sıralarda, virüs kapılmaması mümkün değil. Hele ki Türkiye öğrencileriyle. Hayvan gibi koşturan birbirini ittirip şakalar yapan öğrenciler.
Aynen. Giren girdi. Keşke hiç özel okula gitmeseydim. Şu an o paraya RTX 3080 PC toplardım. Ben bir de %70 bursla okumama rağmen böyle. Diğerlerini siz düşünün.
Sağlığınızı düşünmeye devam arkadaşlar. Bu şekilde devam edersek 1 seneye kalmaz salgın devam bile yine sağlığınızı düşünmek zorunda kalacaksınız. Madem bu kadar okul aşığısınız benim ne demek istediğimi gayet kolay anlayabilecek kapasitede olduğunuzu düşünerek açıklama yapmayacağım.