15 tatilde LGS için ne yapılmalı?

Daha fazla  
Merhaba, bu sene LGS'ye hazırlanıyorum ve bildiğiniz gibi 15 tatile çok az kaldı. Bu sene yazılılarım çok iyi geçti, Fen Bilimlerinden tüm sene 60-70 alırken bu sene 93 ve 96 aldım. Bazı konularda eksiğim var. LGS'ye girecek birisi için 15 tatilde önerdiğiniz şeyler var mı?
@Nisshin

Son düzenleme:
Merhaba, bu sene LGS'ye hazırlanıyorum ve bildiğiniz gibi 15 tatile çok az kaldı. Bu sene yazılılarım çok iyi geçti, Fen Bilimlerinden tüm sene 60-70 alırken bu sene 93 ve 96 aldım. Bazı konularda eksiğim var. LGS'ye girecek birisi için 15 tatilde önerdiğiniz şeyler var mı?
@Nisshin
Eksik konularını tamamla, matematik ağırlıklı olarak çalış. Bol soru çöz ve ardından deneme çöz. Sonra Türkiye geneli denemelere gir.

Eksik konularını tamamla, matematik ağırlıklı olarak çalış. Bol soru çöz ve ardından deneme çöz. Sonra Türkiye geneli denemelere gir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bugün bunları izledim hocam geldiğim konulara kadar.

Tonguç Akademi de 15 tatilde şimdiye kadar geldiğimiz yere kadar konu tekrarlarını atacakmış. Onlara da bakarım.

Tekrarlarını yapman güzel fakat matematiğin zayıf. Matematikten kaçmak ve matematik çalışmayı sonlara bırakmak yerine şimdiden azar azar matematik çalışırsan ileride çok daha rahat edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı