Siber güvenlik stajı nerede yapılır?

lokaxefe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 11. sınıf bir MTAL öğrencisiyim, ağ işletmenliği okuyorum, seneye kış stajım var 3 gün staj 2 gün okul yapacağım ve staj yapabileceğim yerleri bulmakta biraz zorlanıyorum. Siber güvenlikte kendimi SoC analistliği, askeri siber güvenlik, purple Team tarzındaki alanlarda geliştirmek istiyorum. Ne tür kuruluşlarda staja girebilirim? Sizlerden bu alanlara benzer alanlarda staj yapmış/yapmaya devam edeniniz var mı?

Benim bulduğum yerler: Aselsannet (isteklerimi karşılamıyor), Turkcell - genç yetenek programı SoC departmanı, cyberforce Security operations Center (SoC), Gais Cyber Security (staj var mı bilmiyorum konuşmam lazım)

Linkendinde hesabın varsa(yoksada aç) ve kariyer.net ten, SoC analisti olarak ilan açmış bütün firmaların ik uzmanlarına mesaj/mail atarak staj bulma şansın olabilir ancak lise öğrencisini alırlar mı inan bilmiyorum. Genelde staj için üniversite öğrencisi alırlar. 3 veya 4 sınıf.

Merhaba, ben 11. sınıf bir MTAL öğrencisiyim, ağ işletmenliği okuyorum, seneye kış stajım var 3 gün staj 2 gün okul yapacağım ve staj yapabileceğim yerleri bulmakta biraz zorlanıyorum. Siber güvenlikte kendimi SoC analistliği, askeri siber güvenlik, purple Team tarzındaki alanlarda geliştirmek istiyorum. Ne tür kuruluşlarda staja girebilirim? Sizlerden bu alanlara benzer alanlarda staj yapmış/yapmaya devam edeniniz var mı?

Benim bulduğum yerler: Aselsannet (isteklerimi karşılamıyor), Turkcell - genç yetenek programı SoC departmanı, cyberforce Security operations Center (SoC), gais Cyber Security (staj var mı bilmiyorum konuşmam lazım)

Bende teknik lisesinde bilişim okumuştum. Stajımı Milli Eğitim'de yaptım. Staj için iş bulmak kolay merak etmeyin.

Bende teknik lisesinde bilişim okumuştum. Stajımı Milli Eğitim'de yaptım. Staj için iş bulmak kolay merak etmeyin.
Staj bulmakta sıkıntı yok da güzel bir yerde staj yapabilmek isterim bir de belirttiğim alanlarda beni geliştirecek olan stajlar tercihim. Milli Eğitim'de neler yapmıştınız?

Staj bulmakta sıkıntı yok da güzel bir yerde staj yapabilmek isterim bir de belirttiğim alanlarda beni geliştirecek olan stajlar tercihim. Milli eğitim'de neler yapmıştınız?

Hiçbir şey yapmadım genellikle sadece bilgisayar başında oturdum.

Staj bulmakta sıkıntı yok da güzel bir yerde staj yapabilmek isterim bir de belirttiğim alanlarda beni geliştirecek olan stajlar tercihim. Milli Eğitim'de neler yapmıştınız?
Dostum güzel bir yerde yapmak ve kendine bir şeyler katmak istiyorsan dediğim şekilde arayacaksın. Mail atacaksın, telefonla ulaşacaksın. İsteyeceksin yani.
Tanıdığın varsa o başka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı