15 tatilde neler yaptınız?

HaErSwEcK

Kilopat
Koskoca 15 günü geride bıraktık ilk hafta dershanem vardı oraya gittim geldim derslerime baktım fakat 2.hafta kitap kapağı açmadım. Yaşadığım şehrin dışındayım hastane işlerim var ona biraz moralim bozuldu öyle olunca hiçbir şey yapmadım oyun oynadım dizi film izledim kitap okudum sadece. Bu hafta okul başlamasına rağmen hastane işlerim bitmedi ve yaşadığım şehre dönemedim bu nedenle de okula hala gidebilmiş değilim bu hafta da boş geçecek. Pek rahat hissetmiyorum kendimi. Siz neler yaptınız?

Koskoca 15 günü geride bıraktık ilk hafta dershanem vardı oraya gittim geldim derslerime baktım fakat 2.hafta kitap kapağı açmadım. Yaşadığım şehrin dışındayım hastane işlerim var ona biraz moralim bozuldu öyle olunca hiçbir şey yapmadım oyun oynadım dizi film izledim kitap okudum sadece. Bu hafta okul başlamasına rağmen hastane işlerim bitmedi ve yaşadığım şehre dönemedim bu nedenle de okula hala gidebilmiş değilim bu hafta da boş geçecek. Pek rahat hissetmiyorum kendimi. Siz neler yaptınız?

Uyku yemek tuvalet gideri ve oyun başka bir şey yok.

Yattım, uyudum. Uyumaktan da uyuyamadım. Geceleri oyun oynamaya çalıştım. Uyumaya çalışanlar yüzünden oyun oynayamadım. Dışarı çıkıp gezmek istedim, hava soğuk olduğu için yarım saatten fazla duramadım. Yani kısacası ben bu tatilden hiçbir şey anlamadım.

Klasik kalk ye iç oyna iç ye oyna yat. Onun haricinde anneannemlere ve awm ye gittim. Gerçi awm de bir şey ters gitti.[awm dedik kar98 çıktı :D] ama olsun. Jelibona 97 TL verdik arkadaşımla :D. İyi miydi sayılmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı