15 Temmuz'a Dair Güzel Bir Yazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi siz resmen darbenin olmasını istiyorsunuz.

Darağacı sırasında söylenirdiniz artık:

"Heh. Darbe böyle olur işte aga yahu.''

Şaka bir yana o kadar adam öldü.

Ateş düştüğü yeri yakar.

Ölenlerin ebeveynleri oğlum tiyatroya kurban gitti, geberdi deyip duadan kaçınmazken, nasıl oluyor da o yapmacık yahut harbi şehitlerle ilgili bir tane taziye demeci veremiyorsunuz?

Bu vatanın evlatları onlar!

Ölenleri görsel efekt falan zannetmediniz umarım.

Veballeri boynunuza olsun diyeceğim ama.

Demiyorum hadi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette diyemem. Fakat halk askerlere hemen saldırmadı ya ? Önce Cumhurbaşkanı açıklamadı yaptı ardından millet sokağa çıktı. Ülkenin Cumhurbaşkanı, komutandan daha üstündür ve bir asker olarak Cumhurbaşkanının emrini uygulardım ayrıca bir o kadar komutan da açıklama yaptı geri çekilin diye.

Köprüde ki o askerlerin Cumhurbaşkanından gelen emirden anında haberdar olması için barko vizyon gösterisi yapılması lazım. Bir üst rütbelisi fetöcü olan hain, emrindeki hiçbirşeyden habersiz erlere cumhurbaşkanından emir geldi silahları bırakın diyecek hali yok ya. Erler geçte olsa gerçeği farkettiler ama sonrasında onlara yapılan ayıbın hiçbir izahı olamaz. Hiçbir şeyden haberi olmayan askerlere eziyet yapanlar bugün birer gazi muamelesi görse de tıpkı darbeci evren gibi yıllar sonra kitaplarda kendi askerine eziyet eden hain olarak eninde sonunda yazılacaklar. Fetöyü ortaya atıp Türk ordusuna bel altı vurmak yıpratmak vatanseverlik değildir. Askerler istese o köprüden kimsenin sağ çıkamayacağını sen ben herkes biliyor ama nedense işlerine geldiği için bu oyuna ortak oluyor. Allah kimseyi o hiçbir şeyden habersiz üstlerinden gelen talimatı yerine getiren erlerin ve ailelerinin düştüğü konuma düşürmesin.
 
Son düzenleme:
Malesef... Tek çare yurt dışına çıkmak. :( Atam! Çok üzgünüm.
 
Ah ah bu nasıl bir düşüncedir, yaşınız kaçtır acaba ?
 
Bana ne yapabilirim bunu söyle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Babamın arkadaşının oğluda o zaman erdi. Olaydan sonra anlatıyor, bize gece üst düzey tatbikat olduğunu, her ne olursa olsun 2. emre kadar bölgelerinden ayrılmamaları söylenmiş. Ulan erin ne suçu var? O gece cahil insanlar kaç tane eri yakapaça dövdü.

Erler darbeyi öğrendikten sonra silahları bırakıp teslim oldular zaten. Bir takım insanlar düşman gibi linç etmek isterken bir takım insanda erleri korudu.

Bu arada kontrollü darbe olduğunu düşünmüyorum ben. Eğer o gece o darbe sabah 03.00 04.00 sularında, herkes yatağında iken olsaydı şu an Suriye'den beterdik...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı