15₺ termal macun önerisi

Bütçem 15 lira, tek bir kuruş bile ekleyemem. 15 liraya kaliteli bir macun var mıdır?

.

15 TL alabileceğin bir termal macun fakat kalite konusunda aynısını söyleyemem kaliteli bir termal macun almak istiyorsan bütçeyi biraz fazlalaştırman gerek.

Aslında çok eski bir laptopa süreceğim için böyle demiştim. Ama ileriye dönük yatırım olsun diye Cooler Master alacağım sanırım teşekkürler.

Hocam tamda onu düşünmüştüm. Eski Laptop'a sürüceğinizi tahmin etmiştim :D

Hayırlı olsun :)

Aslında çok eski bir laptopa süreceğim için böyle demiştim. Ama ileriye dönük yatırım olsun diye Cooler Master alacağım sanırım teşekkürler.

24 TL'lik Cooler Master'a 10 TL kargo vermeyin. Yine N11'de aynı ürünün aynı satıcı tarafından kargo dahil 29 TL'ye satıldığını gördüm 5 TL 5 TL'dir. 😁

24 TL'lik Cooler Master'a 10 TL kargo vermeyin. Yine N11'de aynı ürünün aynı satıcı tarafından kargo dahil 29 TL'ye satıldığını gördüm 5 TL 5 TL'dir. 😁

Aynen hocam. Şimdi fark ettim. 8, 90 kargosu varmış. Mümkünse ücretsiz kargo olandan alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı